رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو:

تشکیل کارگروه مشترک در راستای غنی سازی مواد غذایی با ویتامین " دی "

تشکیل کارگروه مشترک در راستای غنی سازی مواد غذایی با ویتامین ꞌꞌ دی ꞌꞌ

مهندس نسترن محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا "، در خصوص کمبود ویتامین " دی "  و جهت جبران کمبود این ویتامین گفت: سازمان غذا و دارو در این زمینه اقداماتی را انجام و در حال بررسی دارد که از جمله اقدامات مهم می توان به غنی سازی شیر اشاره نمود.

وی افزود: کارخانجاتی که مجوز شیر غنی شده یا محصول غنی شده از سازمان غذا و دارو دریافت می کنند باید بر روی محصول جهت آگاهی مصرف کننده اطلاعات محصول را به صورت کامل قید نمایند.

وی گفت: همچنین با توجه به کمبود گزارش شده در کمیته کشوری غنی سازی، مطالعات اساسی در خصوص انتخاب بهترین استراتژی جهت تأمین ریزمغذی مزبور از طریق مواد غذایی در دستور کار قرار گرفته  است که در این راستا کارگروهی متشکل از کارشناسان اداره کل نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نماینده سازمان جهانی بهداشت و دفتر بهبود تغذیه نشست هایی را جهت بررسی مطالعات موجود و استراتژی ها داشته است که نتیجه آن در کمیته کشوری غنی سازی مورد بحث و بررسی و تصمیم گیری قرار خواهد گرفت.

 

کد: 50013580

زمان انتشار: یکشنبه 10 دی 1396 11:55 ق.ظ

تعداد نمایش: 70

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.