16 روز، 16 حقیقت در مورد روغن پالم

16 روز، 16 حقیقت در مورد روغن پالم

بنا به گزارش واحد فنی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، از سلسله اطلاعات تخصصی و آشنایی با روغن پالم روزانه به یک بخش از این روغن می پردازیم، که در بخش نخست مقدمه بر آشنایی روغن در میان روغن های خوراکی به شرح ذیل می پردازیم.

 

مقدمه ای بر روغن پالم

در بین روغن های خوراکی، روغن پالم یک روغن منحصر به فرد می باشد زیرا دو نوع روغن متمایز از یک میوه تولید می شود:

1- روغن پالم که از قسمت گوشتی میوه به دست می آید.

2- روغن پالم کرنل که از هسته میوه پالم بدست می آید.

روغن پالم دارای نسبت متعادلی از اسید های چرب اشباع و غیر اشباع به میزان ( 50 درصد ، 50 درصد) می باشد. نکته جالب آن است که در بدن این روغن مانند روغن های تک غیر اشباع عمل می کند و هیچ تاثیر نامطلوبی بر میزان کلسترول ندارد. اغلب روغن پالم به صورت پالم اولئین ( فاز مایع حاصل از تفکیک جزء به جزء) و پالم استائلین (فاز جامد حاصل از تفکیک جزء به جزء) استفاده می شود.

در قیاس با روغن پالم، روغن پالم اولئین میزان بیشتری از اسیدهای چرب غیر اشباع دارد و در دمای اتاق (25 درجه سانتیگراد) به شکل مایع می باشد. اغلب مصرف کنندگان تمایل دارند که روغن پالم را مانند چربی اشباع لحاظ کنند. این تصور منجر به آن شده که بسیاری از افراد باور کنند که روغن پالم برای استفاده خوراکی ناسالم باشد.

در این مقاله به 16 حقیقت در مورد روغن پالم و فواید آن و تاثیر مثبت آن بر سلامتی پرداخته می شود که خواننده را به طور مستدل و شفاف آگاه سازد.

این حقایق مبتنی بر گزارش تحقیقات معتبر از انستیتوهای سراسر جهان می باشد، که منابع آن در انتهای این کتاب نشان داده شده است.

 

(1)- روغن پالم از روغن پالم کرنل کاملاً متفاوت و متمایز است.

 روغن پالم از قسمت گوشتی میوه پالم و تحت عملیات پخت و فشار مکانیکی (پرس) به دست می آید. واضح است که این روغن از روغن پالم کرنل (هسته پالم) باید تمییز داده شود زیرا میزان اسیدهای چرب اشباع کمتری دارد.

کد: 50011685

زمان انتشار: یکشنبه 1 اسفند 1395 11:30 ب.ظ

تعداد نمایش: 160

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.