یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه توهوکو با استفاده از دستگاه پیشرفته کرماتوگرافی با کارایی بالا مجهز به دتکتورهای مس توانست روشی جدید در ردیابی تغییرات روغن طی فرآیند اکسیداسیون را ابداع نماید.
تری گلیسریدها که مهمترین بخش در روغن های خوراکی محسوب می شوند، ترکیبات مختلفی را طی فرآیند اکسیداسیون ایجاد می کنند. در تحقیق اخیر روند شکل گیری ترکیبات حاصل از اکسیداسیون از دمای ۴۵ درجه سانتیگراد تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و همچنین ترکیبات حاصل از تابش نور خورشید قابل رصد و ردیابی شده است.
www.eurekalert.org
کد: 50014567
زمان انتشار: دوشنبه 14 اسفند 1396 12:12 ب.ظ
تعداد نمایش: 69