HPLC-MS/MS روشی جدید در ردیابی فساد روغن ها با دستگاه

HPLC-MS/MS روشی جدید در ردیابی فساد روغن ها با دستگاه

یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه توهوکو با استفاده از دستگاه پیشرفته کرماتوگرافی با کارایی بالا مجهز به دتکتورهای مس توانست روشی جدید در ردیابی تغییرات روغن طی فرآیند اکسیداسیون را ابداع نماید.

تری گلیسریدها که مهمترین بخش در روغن های خوراکی محسوب می شوند، ترکیبات مختلفی را طی فرآیند اکسیداسیون ایجاد می کنند. در تحقیق اخیر روند شکل گیری ترکیبات حاصل از اکسیداسیون از دمای ۴۵ درجه سانتیگراد تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و همچنین ترکیبات حاصل از تابش نور خورشید قابل رصد و ردیابی شده است.


www.eurekalert.org   

کد: 50014567

زمان انتشار: دوشنبه 14 اسفند 1396 12:12 ب.ظ

تعداد نمایش: 67

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.