تحقیقات اخیر حاکی از نقش مفید بادام در کنترل گلیسمیک و چربی خون مبتلایان با دیابت نوع دو می باشد. محققین دانشگات تورنتوو بیمارستان میشل کانادا دریافتند که خانواده بادام ها ( بادام درختی، بادام هندی، گردو، پسته، گردوی آمریکایی، آجیل کاج، ماکادامیا) و بادام زمینی، میزان چربی و قندخون در بیماران دیابتی بی نیاز به انسولین را بهبود می دهند.
در این تحقیق مشخص شد مصرف خانواده بادام سبب کاهش HbA1c، LDL و آپوپروتئین B می گردد. میزان LDL با اندازه کوچک ه نقش مهمی در ابتلا به بیماری های قلبی عروقی دارند نیز کاهش مشخصی پیدا می کنند.
منبع: www.news-medical.net
کد: 50015405
زمان انتشار: شنبه 2 تیر 1397 08:31 ق.ظ
تعداد نمایش: 138