نتایج یک تحقیق در ژاپن نشان می دهد مصرف روغن بزرک غنی شده با اسید لینولنیک بصورت دی آسیل گلیسرول نقش بیشتری در افزایش اکسیداسیون چربی ها در بدن در مقایسه با روغن های بزرک معمولی دارد.
افراد مشارکت کننده در این تحقیق ۱۷ نفر در گروه سنی ۳۵ تا ۵۷ سال در توکیو بودند که طی یک دوره سه ماهه با دو نوع روغن بزرک معمولی بر پایه تری گلیسرید و روغن بزرک تغییر یافته با اسید لینولنیک بر پایه دی گلیسرید مورد آزمایش قرار گرفتند که نتایج حاکی از برتری روغن بزرک تغییر یافته در افزایش اکسیداسیون چربی ها و کاهش چربی های تجمع یافته در بدن بود.
www.nutraingredient-usa.com
کد: 50014582
زمان انتشار: سه شنبه 15 اسفند 1396 08:47 ق.ظ
تعداد نمایش: 136