نتایج تحقیقات اخیر در دانشگاه واشنگتن حاکی از ابداع روش های جدید در مبارزه با بیماری های عفونی و تولید محصولات مقاوم تر است.
کولین یک ماده غذایی ضروری برای انسان است که از برخی غذاها همچون تخم مرغ، گوشت، مغزها و گیاهان سبز برگ تامین می شود.
بدن انسان کولین را به فسفوکولین تبدیل می کند و این ترکیب نیز به فسفاتیدیل کولین که ترکیب موجود در دیواره سلولی می باشد تبدیل می گردد.
فرآیند بیوشیمیایی تولید کولین در گیاهان، نماتدها و عامل بیماری مالاریا (پلاسمودیم) کشف شده است.
در گیاهان، واکنش آنزیماتیکی که تولید کولین می کند هم برای عملکرد طبیعی گیاه و هم برای مقابله با شرایط بد محیطی لازم است.
کولین گیاهی تبدیل به فسفاتیدیل کولین می شود که دیواره های سلولی را می سازد و مقاومت گیاه در برابر تغییرات دمایی را تنظیم می کند؛ کولین گیاهی همچنین به ملکول هایی تبدیل می شود که برای گیاه امکان زنده ماندن در شرایط با نمک بالا را امکان پذیر می سازد.
محققین دانشگاه واشنگتن در حال بررسی بازدارنده های آنزیم های تولید کننده کولین گیاهی هستند تا با بیماری های حاصل از پارازیت ها مقابله کنند.
کد: 50014570
زمان انتشار: دوشنبه 14 اسفند 1396 12:30 ب.ظ
تعداد نمایش: 108