به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی و بر اساس گزارش منتشر شده در سایت Food Navigator محققان با استفاده از روغن آووکادو مایونز تولید کردند در این اکتشاف به جای روغن سویا، روغن ذرت و کانولا از روغن آووکادو در فرمولاسیون مایونز استفاده شده است روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب امگا 9 است این اسید های چرب مفید در روغن زیتون نیز وجود دارند اسید چرب امگا 9 در سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی مؤثر است . محققان معتقدند می توان از این روغن در فرمولاسیون انواع محصولات غذایی استفاده کرد و از خواص سلامتی بخش آن بهره مند شد.
کد: 50010970
زمان انتشار: یکشنبه 25 بهمن 1394 12:32 ب.ظ
تعداد نمایش: 31