تولید مایونز با روغن آووکادو

تولید مایونز با روغن آووکادو

به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی و بر اساس گزارش منتشر شده در سایت Food Navigator محققان با استفاده از روغن آووکادو مایونز تولید کردند در این اکتشاف به جای روغن سویا، روغن ذرت و کانولا از روغن آووکادو در فرمولاسیون مایونز استفاده شده است روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب امگا 9 است این اسید های چرب مفید در روغن زیتون نیز وجود دارند اسید چرب امگا 9 در سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی مؤثر است . محققان معتقدند می توان از این روغن در فرمولاسیون انواع محصولات غذایی استفاده کرد و از خواص سلامتی بخش آن بهره مند شد.


پیوست ها

کد: 50010970

زمان انتشار: یکشنبه 25 بهمن 1394 12:32 ب.ظ

تعداد نمایش: 31

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.