بنا به گزارش واحد تحقیقات و فنی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، هدف این مطالعه بررسی اثرات مصرف چربی بر پیشرفت بیماری تصلب شرایین در خرگوش ها بود که نتایج آن در اکتبر 2015 در نشریه Nutrition Reaserch منتشر شد. در این پژوهش 40 خرگوش نیوزیلندی را به 5 گروه تقسیم نمودند. در رژیم غذایی گروه اول چربی وجود نداشت به رژیم های غذایی گروه های دوم تا پنجم به ترتیب 2 درصد روغن ذرت ،2 درصد روغن ماهی، 2 درصد روغن اکسید شده و 2 درصد روغن ذرت حرارت دیده افزوده شد. نتایج حاکی از این بود که در خرگوش های گروه اول و خرگوش هایی که در رژیم غذایی شان روغن اکسید شده وجود داشت بیشترین ضایعات تصلب شرایین و خرگوش های تغذیه شده با روغن ماهی ، روغن ذرت و روغن ذرت حرارت دیده کمترین میزان تصلب شرایین مشاهده شد. بنابراین مصرف روغن های اکسید شده خطر بروز تصلب شرایین را افزایش می دهد.
کد: 50011374
زمان انتشار: دوشنبه 12 بهمن 1394 05:03 ق.ظ
تعداد نمایش: 24