به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این همایش بین المللی که از سوی موسسه دولتی تامین امنیت غذا جمهوری آذربایجان و مشارکت اتحادیه اروپا و بانک جهانی برپا شده است ، مهدی قائمیان رئیس سازمان حفظ نباتات جمهوری اسلامی ایران حضور دارد . امنیت غذایی و ایمنی غذا از واژههایی مهم و کاربردی است که امروزه در اسناد توسعه ای به آن پرداخته شدهاست و از سوی مسوولان به کار گرفته میشود. امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یک جامعه، در تمام ادوارعمر به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته میشود. هدف از برگزاری همایش بین المللی امنیت غذایی د ر باکو نیز ، توسعه اصلاحات در حوزه تامین امنیت غذا و آشنایی کشورها با تجارب بین المللی و بررسی راهکارهای تامین امنیت غذا ، کنترل امنیت غذا و ایجاد سیستم موثر نظارت رسمی بر امنیت غذایی اعلام شده است . با توجه به دستاوردهای مهم جمهوری اسلامی ایران در راستای رسیدن به خودکفایی در تولید محصولات غذایی، رئیس سازمان حفظ نباتات کشورمان برای انتقال تجارب ایران به این همایش بین المللی دعوت شده است . « ژرئون ویلمس» نماینده اتحادیه اروپا در جمهوری آذربایجان نیز طی سخنانی در این کنفرانس بین المللی گفت : موضوع تامین امنیت غذا برای اتحادیه اروپا از اهمیت خاصی برخوردار است . وی افزود: در حال حا ضر در اتحادیه اروپا 20 میلیون کارمند در حوزه تولید مواد غذایی شاغل بوده و 10 میلیون کشاورزی در بخش خصوصی کوچک و متوسط کشاورزی مشغول کار هستند و سهم خود را به تامین امنیت غذا ادا می کنند . ویلمس، با اشاره به مسئولیت کارکنان حوزه مواد غذایی در تامین امنیت غذا ، مدیریت ریسک در این حوزه را بسیار مهم عنوان کرد . وی با اشاره به اهمیت رعایت مقررات زیست محیطی در تولید مواد غذایی بر ضرورت تکمیل قوانین موجود در زمینه تامین امنیت غذا تاکید کرد . این نماینده اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرد، تشکل های غیر دولتی نیز باید در راستای تامین حقوق مصرف کنندگان فعال باشند .
کد: 50015227
زمان انتشار: یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 08:45 ق.ظ
تعداد نمایش: 30