به گزارش فانوس زاگرس، غلامرضا تاجگردون عصر امروز در آیین افتتاح مجتمع تولیدی کارخانه روغنی کشی و روغن نباتی اُلوا که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان شهرستانهای یاسوج و کهگیلویه، مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: این کارخانه با مساحت ده هکتار در شهرستان گچساران با همت سرمایهگذار افتتاح شده است.
نماینده مردم گچساران و باشت با اشاره به پروژه کارخانه روغن کشی گفت: این پروژه توسط شرکت کشت و ساخت ره آوران با حجم سرمایهگذاری به مبلغ ۳۳۳ میلیارد ریال در این شهرستان افتتاح شد.
تاجگردون با اشاره به ظرفیت اشتغال در این واحد اذعان کرد: تعداد ۳۷ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شدهاند.
وی با اشاره به تولیدات این واحد بیان کرد: در این واحد ۴۴ هزار تن انواع محصولات روغن خام و ۷۱ هزار تن کنجاله تولید میشود.
نماینده مردم گچساران و باشت با اشاره به زیربنای این واحد ابراز کرد: این واحد با زیر بنای ۵۸ هزار متر مربع احداث شده است.
در ادامه تاجگردون به دیگر واحد این کارخانه اشاره و بیان کرد: شرکت تصفیه روغن اُکسین فرآیند سهامی خاص با حجم سرمایه گذاری ۳۸۵ میلیارد ریال و زمینه اشتغال ۷۵ نفر به صورت مستقیم در این شهرستان افتتاح شده است.
وی با اشاره به تولید این واحد خاطرنشان کرد: سالانه ۶۱ هزار تن انواع روغن مایع سرخ کردنی و پخت پز در این واحد تولید میشود.
تاجگردون در ادامه با اشاره به زیربنای این واحد گفت: واحد تصفیه روغن اکسید فرآیند سهامی خاص به متراژ ۶ هزار و ۶۱۲ متر مربع در شهرستان گچساران به دستان وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم بیان داشت:تنها ۱۰ درصد روغن مورد نیاز در کشور تولید میشود/صحبت از رکود سخن بیراههای نیست
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد روغن خارج از کشور و تنها ۱۰ درصد در داخل کشور تولید میشود.
به گزارش فانوس زاگرس، محمد شریعتمداری امشب در آیین افتتاح کارخانه روغن کشی و روغن نباتی اُلوا که با حضور سه نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: هیچ نشاطی بالاتر از کار و تولید نیست.
وی با اشاره به افتتاح این کارخانه در شهرستان گچساران بیان کرد: با افتتاح این کارخانه تعداد ۱۵۰ نفربه صورت مستقیم در حوزههای مختلف مشغول به فعالیت میشوند.
شریعتمداری با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد قدمهای خوبی برداشته شده، ابراز کرد: یک حوادثی در طول تاریخ اتفاق میافتد که آن هم به اراده مردم صورت میگیرد.
این مسوول ادامه داد: افتخار میکنیم که در سرزمینی زندگی میکنیم که مردم با انتخاب مسوولان سرنوشت خود را رقم میزنند و هرچند گاهی با حضور در کنار صندوقهای آرا، با انتخاب خود در جهت توسعه کشور قدم برمیدارند.
شریعتمداری افزود: این روزها از رکود سخن گفته میشود که سخن بیراههای نیست.
وی تصریح کرد: این رکود علتهای مختلفی دارد که یکی از علل آن تقاضا برای خرید کاهش یافته است.
شریعتمداری با بیان اینکه مرکز آمار ایران یک مرکز مستقل است، عنوان کرد: بر اساس آمار قطعی که گفته شده درآمد سرانه شهری و روستایی از سال ۱۳۸۶ الی ۹۲ به ترتیب ۲۲ الی ۳۸ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه درآمد مردم در سال ۹۲ معادل سالهای ۱۳۸۲ و ۸۱ شده است، اذعان کرد: در این دولت صنعت ما ۳۰ درصد افزایش یافته و به این به آن معنا است که تولید افزایش یافته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مهمترین دلیلی که موجب شده قدرت خرید کاهش پیدا کند این است که تقاضا برای تولید در کشور کم شده است.
شریعتمداری با بیان اینکه باید تلاش شود که تقاضا برای خرید در بازار ایجاد شود، گفت: با ایجاد تقاضا زمینه برای تولید چه در بازار داخلی و چه در بازار خارجی فراهم میشود.
وی با بیان اینکه در برخی از کشورهای پیشرفته دنیا کارتهای خرید اعتباری وجود دارد که هر کدام یک تقاضا برای خرید است اظهار کرد: ما نیز باید برای ۲۴ میلیون خانوار ایرانی این چنین کارتهایی را فراهم کنیم.
شریعتمداری با بیان اینکه نظام سیاست خارجی ما باید بر مبنای دوستی باشد، اذعان کرد: با این کار موجب گشایش در بازارها خواهیم شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کارخانههای روغن کشی در کشور گفت: تعداد ۲۸ کارخانه روغن کشی با ظرفیت تولید ۴٫۷ میلیون تن، تعداد ۴۶ کارخانه تصفیه روغن با ظرفیت ۳٫۷ میلیون تن ظرفیت تولید سالانه که در حال حاضر ۴۰ الی ۵۰ درصد این کارخانهها در حال کار هستند.
شریعتمداری در ادامه با بیان اینکه سالانه ۲٫۵ میلیون تن کنجاله وارد کشور میشود، ابراز کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد روغن خارج از کشور و تنها ۱۰ درصد در داخل کشور تولید میشود.
وی با اشاره به کاهش تقاضای کنجاله تصریح کرد: زمانی که تقاضا برای کنجاله کاهش پیدا کند ظرفیت تولید نیز در کشور کاهش پیدا میکند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به کشت دانههای روغنی کلزا، تصریح کرد: زمینه را برای کشت دانههای روغنی در کشور باید فراهم شود.
شریعتمداری با بیان اینکه تعدادی از بدهکاران بانکی زیر گردونههای نظامهای تولید له شدهاند، بیان کرد: سال گذشته مبلغ ۱۶ هزار میلیارد تومان جهت ارتقای توان تولید در کشور پرداخت شده است.
وی افزود: از این مجموع مبلغ ۳۴ میلیارد تومان غیر مستقیم و یک صد و ۶ میلیارد تومان به صورت مستقیم و مبلغ ۱۴۴ میلیارد تومان برای واحدهای صنعتی راکد در استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شد.
شریعتمداری افزود: امسال با تامین اعتبار تعداد ۱۲۲ واحد صنعتی در سطح کشور مشغول به فعالیت شدهاند.
وی با بیان اینکه امید مهمترین عامل حیات زندگی است در بشر است، عنوان کرد: نباید امید را در دل مردم کشت.
شریعتمداری با بیان اینکه فرزندان این کشور چهار سال در دانشگاهها مشغول به تحصیل بودند، عنوان کرد: مردم تقاضای کار دارند و ما نیز وظیفه داریم زمینه را برای اشتغال جوانان فراهم کنیم.
این مسوول با بیان اینکه در حال حاضر توسعه کشور بر روی ریل قرار گرفته، اذعان کرد: امروز نیز مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان برای کار پیش بینی شده است.
وی افزود: از این مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی واحدهای تولیدی و مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال اختصاص داده شده است.
کد: 50012260
زمان انتشار: یکشنبه 5 شهریور 1396 09:14 ق.ظ
تعداد نمایش: 308