آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می دهند

 آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می دهند

فیبر که از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، کمک به احساس سیری طولانی تر و کمک به کنترل زیاده خوری است.
محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را توصیه می کنند:
- حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف کنید.
- به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده کنید.
- به غذاهایتان سبوس گندم اضافه کنید.
- هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف کنید.

 

مهر

کد: 50016098

زمان انتشار: شنبه 6 مرداد 1397 11:05 ق.ظ

تعداد نمایش: 166

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.