به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروزو در مراسم روز جهانی غذا از انجمن کره گیاهی ایران به دلیل همراهی و همگامی با سیاست های کلان نظام سلامت و وزارت بهداشت در جهت کاهش ایزومر ترانس و اسیدهای چرب اشباع در کره گیاهی و رساندن آنها به میزان استاندارد جهانی تقدیر کرد.
گفتنی است اعضای هیات مدیره و به ویژه ریاست هیات مدیره انجمن کره گیاهی طی سالهای اخیر تلاشهای جدی و مصرانه ای در جهت بهبود کیفیت محصولات و همراهی با سیاست های دولت داشته اند.
کد: 50012783
زمان انتشار: سه شنبه 25 مهر 1396 08:05 ق.ظ
تعداد نمایش: 37