بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، براساس مقاله منتشر شده در سایت www.nutraingredients.com حتی مقادیر بسیار کم روغن ماهی فشارخون رادر افرادی که سابقه فشار خون دارند کاهش می دهد.نتایج تحقیق صورت گرفته بیانگراین استکه مصرف روزانه 7/0 گرم روغن ماهی فشار خون و حتی ریسک بیماری های قلبی راکاهش میدهد.
بنابردستورالعمل های تغذیه اروپا مصرف روزانه 5/0 گرم اسیدهای چرب ایکوزاپنتاانوئیکاسید (EPA) و دکوزاهگزا انوئیک اسید(DHA) برایسلامتی لازم است و مصرف روزانه 1گرم از این اسیدهای چرب ریسک بیماری های قلبی را کاهشمی دهد . در انگلستان 30درصد افرادبالغ فشارخون بالا دارند حدوداً 50درصدازمردان و30 درصد از زنان مبتلا به فشار خون بالا تحت درمان قرار نمیگیرند میزان شیوع فشار خون بالا در کشورهای اروپایی بین 28 -44 درصد است.
دراین تحقیق تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکترAnne Marie Minihane از دانشگاه East Anglia ،312 زن و مرد سالم در سنین 20 تا 70 سال را مورد بررسی قرار دادند این افراد به انتخاب خود مکمل های حاوی روغن پالم و سویا و یا مکمل حاوی 7/0 تا 8/1 گرم امگا 3را برای مدت 8 هفته مصرف نمودند در ابتدای تحقیق فشار خون و دیگر نشانگرهای مربوط به سلامت قلب اندازه گیری شد .
نتایج نشانداد مصرف مکمل های روغن ماهی فشارخون سیستولی (SBP) را در افرادی که فشار سیستولیبالا داشتند کاهش داده، هردو دوز روغن ماهی موثر بود .
یافته هانشان میدهد مصرف ماهی های روغنی 3 بار در هفته یا 2کپسول روغن ماهی در هفته فشارخون سیستولی را در افراد مبتلا به فشارسیستولی بالا 5میلی متر جیوه کاهش داده و ریسک بیماری قلبی را در میانسالی به میزان 20درصد کاهش می دهد نتایج این تحقیق در نشریه Nutrition در سال 2016 منتشر شده است .
کد: 50011454
زمان انتشار: سه شنبه 17 فروردین 1395 09:28 ق.ظ
تعداد نمایش: 50