مهدی صادقی نیارکی در گفتگو با شاتا، تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی تا پایان آذرماه را 11هزار و 433 واحد تولیدی و حجم سرمایه مجوز را حدود 345.8 هزار میلیارد ریال و اشتغال را نیز حدود 453 هزار نفر عنوان کرد و گفت: بر اساس اطلاعات حاصله از سامانه مدیریت فرآیند هماهنگ وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهم بخش صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی از نظر تعداد واحد های تولیدی حدود 13.2 درصد، از نظر میزان سرمایه مجوز ثبت شده حدود 12.4و از نظر اشتغال، حدود 17.4 درصد از کل صنعت بوده که حاکی از اشتغالزایی این بخش است.
او درخصوص میزان تولید کالاهای منتخب مرتبط با صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی افزود: تا پایان آذرماه سال جاری، میزان تولید روغن نباتی حدود 1.2 میلیون تن، تولید داروهای انسانی حدود 26 میلیارد عدد و تولید پودر شوینده حدود 504 هزار تن بوده است.
صادقی نیارکی درباره حجم صادرات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی با اشاره به رشد صادرات طی 9 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، اعلام کرد: میزان صادرات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی طی 9 ماهه سال جاری از نظر وزنی حدود 1.7 میلیون تن و از نظر ارزی حدود 2 میلیارد و 510 میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به ترتیب 6.2 و4.62 درصد افزایش داشته است.
او فراورده های لبنی و بستنی، شیرینی و شکلات، زعفران، رب گوجه فرنگی، آبمیوه و کنسانتره، خوراک دام، طیور و آبزیان، خمیرمایه، ماکارونی ، عصاره شیرین بیان، آرد گندم، فراورده های سیب زمینی، شوینده ها،انواع دارو را به عنوان عمده ترین کالاهای صادراتی طی 9 ماهه سال جاری عنوان کرد.
به گفته ی صادقی نیارکی، 16 کشور وارد کننده محصولات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی بیش از 10 میلیون دلار از ایران واردات داشتهاند.
او خاطر نشان کرد: با توجه به ارزش حدود 30.5 میلیارد دلاری کل صادرات غیر نفتی کشور (بدون احتساب میعانات گازی) طی 9 ماهه سال 1397، سهم صادرات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی از این مقدار، از نظر وزنی حدود 2.1 درصد و از نظر ارزی حدود 8.23 درصد است که نشان از تشکیل زنجیره ارزش در این صنایع و صادرات کالاها با ارزش افزوده بالاتر دارد.
کد: 50018208
زمان انتشار: چهارشنبه 10 بهمن 1397 10:26 ق.ظ
تعداد نمایش: 40