ه گزارش خبرنگار مهر، هشدارهای مکرر و پی در پی کارشناسان تغذیه مبنی بر اینکه مصرف زیاد غذاهای آماده از جمله فست فودها، یکی از علل بروز سرطان تلقی می شود، نتوانسته مردم را از رفتن به سمت و سوی محل های عرضه این قبیل غذاها منصرف کند. زیرا، هر جا که چشم کار می کند، اغذیه فروشی و فست فودی است.
حالا ، این جور مکان ها تبدیل شده به پاتوق کسانی که ضمن خوردن پیتزا و ساندویچ، چند دقیقه ای را صرف دیدار و گفتگو با یکدیگر می کنند. آن طور که از شواهد امر پیداست، روستاها نیز از وجود این قبیل غذاخوری ها مصون نمانده اند و مردم روستا هم فست فود خور شده اند. بی توجه به تمامی مضراتی که این قبیل غذاهای آماده دارند.
حیدرعلی عابدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، می گوید: بیتردید بخش عمدهای از موفقیت در کنترل بیماری سرطان به سبک زندگی افراد و پیشگیری مقدماتی برمیگردد، کما اینکه در شرایط کنونی تغییر رژیم غذایی که به افزایش میزان مصرف فست فودها و مواد غذایی غیرطبیعی منتهی شده است، میتواند عاملی در جهت افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطانها باشد.
وی، در بیان علل عدم موفقیت مسئولان حوزه سلامت در کنترل سرطان، می افزاید: متاسفانه وزارت بهداشت بر اساس محل زندگی بیماران مبتلا به سرطان تحقیقات گستردهای را انجام نداده است که مشخص شود این بیماری در کدام مناطق و بر اثر چه عواملی رشد بیشتری داشته است تا بتوانیم با استناد بدان در جهت کنترل آن برنامهریزی دقیقتری داشته باشیم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، می گوید: وزارت بهداشت باید بخشنامهای صادر کند تا زمانی که نمونه بیماران مبتلا به سرطان گرفته میشود، مشخصات محل زندگی فرد از نظر موقعیت جغرافیایی در پاتولوژیها به طور دقیق ثبت شده تا به دنبال آن مشخص شود که هر نوع سرطان در کدام نقاط از کشور دارای فراوانی بیشتری بوده است تا از این طریق بتوان این بیماری را کنترل کرد.
کد: 50015608
زمان انتشار: سه شنبه 19 تیر 1397 08:58 ق.ظ
تعداد نمایش: 99