در استرالیا ماهی های سالمون با روغن کانولایی که سبب افزایش تولید اسید چرب کلیدی دوکوزاهگزانوییک اسید می گردد در شرایط پرورشی مختلف تغذیه شدند و نتایج حاکی از افزایش سرعت رشد ماهی ها در مقایسه با جیره غذایی حاوی روغن ماهی بجای کانولا بود.
روغن کانولای اصلاح شده حاوی اسیدهایرچرب زنجیره بلند امگا ۳ می باشد و شرکت تولید کننده این نوع دانه آن را برای تغذیه انواعی از ماهی ها مناسب می داند.
http://thefishsite.com
www.feednavigator.com
کد: 50014652
زمان انتشار: یکشنبه 20 اسفند 1396 10:08 ق.ظ
تعداد نمایش: 112