بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، بیشتر تحقیقاتی که تا کنون انجام شده در مورد خواص سلامتی بخش روغن زیتون وروغن آفتابگردان بوده است. امّا براساس آخرین تحقیق صورت گرفته روغن کانولا خواص سلامتی بخش فراوانی دارد. روغن کانولا برای اولین بار در سال 1970 در دانشگاه Manitoba از دانه کلزای اصلاح شده استخراج شد. این گیاه متعلق به خانواده کلم ،گل کلم و بروکلی است روغن کانولا در مقایسه با دیگر روغن ها چربی اشباع کمی دارد. تحقیق جدید نشان می دهد مصرف روغن کانولا در رژیم غذایی سطح گلوکز خون و کلسترول بد (LDL) را به طور چشمگیری کاهش می دهد در این تحقیق محققان افراد مبتلا به دیابت نوع دو را که رژیم غذایی با قند پایین داشته و نان تولید شده با روغن کانولا مصرف کرده بودند را با افرادی که نان حاوی آرد گندم کامل مصرف می کردند مقایسه نمودند نتایج تحقیق بیانگر این بود که رژیم غذایی با نان حاوی کانولا تاثیر چشمگیری بر کاهش سطح قند خون افرادی داشته که قند خون بالایی داشتند .در این تحقیق همچنین میزان کاهش کلسترول بر (LDL) در 141 فرد بررسی گردید میزان LDL در این افرادو مشخص شد 7 درصد کاهش یا فته است. روغن کانولا غنی از اسیدهای چرب تک غیر اشباع (MUFA) و ویتامین E و K است که این ویتامین ها در سلامت پوست و مو بسیار موثرند. این تحقیق در دانشکده تغذیه و علوم پزشکی تورنتو انجام شد و گزارش کامل آن درنشریه Diabetes Care منتشر شده است .
کد: 50011470
زمان انتشار: سه شنبه 21 اردیبهشت 1395 08:51 ق.ظ
تعداد نمایش: 24