مهندس سعید رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا "، گفت: پیرو برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی میباشد.
وی گفت: بر همین اساس برچسب گذاری تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی توسط مسئولین فنی شرکت ها پایش و پالایش خواهند شد.
مهندس رضایی ادامه داد: مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاری سازمان غذا و دارو بر عهده مدیر عامل و مسئول فنی می باشد.
کد: 50013353
زمان انتشار: سه شنبه 21 آذر 1396 09:50 ق.ظ
تعداد نمایش: 35