مشاور ارتقاء سلامت اداره کل فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

برچسب گذاری محصولات غذایی و آرایشی توسط مسئولین فنی پایش و پالایش می شوند

برچسب گذاری محصولات غذایی و آرایشی توسط مسئولین فنی پایش و پالایش می شوند

مهندس سعید رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا "، گفت:  پیرو برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه  کنترل و نظارت دائم برچسب فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی میباشد.

وی گفت: بر  همین اساس برچسب گذاری تمامی  فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تولیدی  و وارداتی توسط مسئولین فنی شرکت ها پایش و پالایش خواهند شد.

 مهندس رضایی ادامه داد: مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاری سازمان غذا و دارو بر عهده مدیر عامل و مسئول فنی می باشد.

کد: 50013353

زمان انتشار: سه شنبه 21 آذر 1396 09:50 ق.ظ

تعداد نمایش: 35

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.