تاکید بر افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی و کشاورزی

 تاکید بر افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی و کشاورزی

علی اکبر مهرفرد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی و صنایع وابسته اظهار داشت: سال گذشته 120 میلیون تن تولیدات محصولات کشاورزی داشتیم که بسیاری از محصولات بلافاصله به بازار عرضه نمی شود و مانند بعضی از محصولات همچون چغندر قند و گندم به فرآوری نیاز دارند؛ همچنین بعضی محصولات مانند شیر و محصولاتی که آسیب پذیرند و در یک دوره کوتاه تولید می شوند و در طول سال به مصرف می رسند به همین دلیل آماری از سه ماهه سال 97 در دست نیست.
وی افزود: باید ماندگاری محصولات را بالا ببریم و حضور بیش از 350 شرکت خارجی در این نمایشگاه نشاندهنده آن است که کشورهای خارجی به تجارت با ایران امیدوارند و معرفی و شناخت و تجارت بین تولید کنندگان ایرانی و آنها موجب توسعه و شکوفایی در تولید و صادرات می شود.
مهرفرد همچنین با اشاره به بازدید و گفتگو با برخی از غرفه داران در این نمایشگاه اضافه کرد: سیاستگذاری ها باید به شکلی صورت بگیرد که در شرایط فعلی و تحریم ها مشکلات تولیدکنندگان برطرف شود .
وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور و تشکیل جلسات برای رفع مسائل اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: همه عزم دولت بر این است که مشکلات را کاهش دهند و از شرایط بین المللی (تحریم ها) عبور کنیم.
مهرفرد همچنین مهم ترین و محوری ترین سیاست وزارت جهاد کشاورزی را بهره وری آب دانست و گفت: مسئولان و کارشناسان به شکل مستقل باید در این راستا صحبت کنند راندمان آبیاری ما در طول پنج سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است که با توسعه گلخانه ها یک یا دو برنامه پنج ساله برای کشت سبزیجات به شکل گلخانه در دستور کار داریم.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین گفت: بیشترین سرمایه گذاری های دولت در زمینه سیستم های نوین آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، مهار کردن آب های مرزی و آب های داخلی و استفاده از تغییر برخی از سیستم های کشت است.
 

کد: 50015469

زمان انتشار: شنبه 9 تیر 1397 09:22 ق.ظ

تعداد نمایش: 18

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.