بنابر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، به گفته محققان افزودن کلسیم ، ویتامین D و فیبر رژیمی پروبیوتیک به نوشیدنی تهیه شده با آب پنیر خواص سلامتی بخش زیادی دارد. بر اساس پژوهش انجام شده که نتایج آن در نشریه CYTA منتشر شده است محققان 2 نوشیدنی بر پایه آب پنیر را مورد بررسی قراردارند. هر دو نوشیدنی حاوی ویتامین D و فیبر رژیمی پروبیوتیک بودند. یکی از نوشیدنی ها با کلسیم فسفات و نوشیدنی دیگر با کلسیم لاکتات غنی شده بودند.21 روز پس از مصرف این نوشیدنی ها، خون داوطلبان مصرف کننده مورد بررسی قرار گرفت نتایج آزمایش حاکی از کاهش چشمگیرLDL ( کلسترول بد) و غلظت تری گلیسیرید بود. بر اساس این پژوهش همچنین مشخص شد نو شیدنی تهیه شده با کلسیم فسفات مدتی پس از نگهداری طعم مطلوبی ندارد.
کد: 50010892
زمان انتشار: شنبه 24 بهمن 1394 10:31 ق.ظ
تعداد نمایش: 57