گردو و کاهش ریسک ابتلا به دیابت

گردو و کاهش ریسک ابتلا به دیابت

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی از سایت Food Navigator و بر اساس مقاله منتشر شده در نشریه nutrition مصرف گردو خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به صورت چشمگیری کاهش می دهد این پژوهش در دانشکده سلامت ملی دانشگاه هاروارد آمریکا صورت گرفت که پروفسورfrank Hu سر پرستی تیم تحقیقاتی را برعهده داشت در این پژوهش محققان 137893 پرستارزن 35 تا 77 ساله را در مدت 10 سال از لحاظ بیماری دیابت مورد ارزیابی قرار دادند عادات تغذیه ای و مصرف آجیل ها و به خصوص گردو مورد بررسی قرار گرفت نتایج حاکی از آن بود که مصرف گردو به میزان 1 تا 3 بار در ماه به میزان %4، یک بار در هفته به میزان %13 و حداقل 2 بار در هفته به میزان 24% در کاهش ریسک دیابت نوع 2 مؤثر است بنابر این مصرف بالای گردو ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان چشمگیری کاهش می دهد .


پیوست ها

کد: 50010969

زمان انتشار: یکشنبه 25 بهمن 1394 11:56 ق.ظ

تعداد نمایش: 37

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.