دبیر انجمن صنایع روغن نباتی کشور میگوید: ۲۰ تا ۳۰ درصد روغن مصرفی در سبد غذایی خانوار را روغنهای نیمه جامد تشکیل میدهد که اسید چرب ترانس زیر ۲ درصد دارد و کاملا بیخطر است. با این حال یک متخصص تغذیه معتقد است این نوع روغن هم خیلی بدون خطر نیست.
برای پاسخ به این پرسش که وضعیت فعلی تبلیغات روغنهای جامد چطور است با مهندس ابوالحسن خلیلی، دبیر انجمن صنایع روغن نباتی کشور گفتوگو کردیم. او با ابراز بیاطلاعی از ممنوعیت جدید در این زمینه توضیح داد: «ما در حال حاضر اصلا مصرف مستقیم و آشپزخانهای روغن جامد در کشور نداریم. چیزی که در حال حاضر در قوطیهای حلبی در سبد مصرفی خانوار قرار دارد روغن نیمه جامد است که اسید چرب ترانس آن زیر ۲ درصد است. بنابراین روغن جامد چند سال است که عملا از سبد غذایی خانوار حذف شده است. اگر روغن جامد هم در کشور هنوز تولید میشود، مخصوص مصرف در صنایع و جایی مثل قنادی هاست.»
کد: 50011447
زمان انتشار: چهارشنبه 26 اسفند 1394 06:03 ب.ظ
تعداد نمایش: 34