16 روز، 16 حقیقت در مورد روغن پالم (روز اول)

16 روز، 16 حقیقت در مورد روغن پالم (روز اول)

بنا به گزارش واحد فنی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، از سلسله اطلاعات تخصصی و آشنایی با روغن پالم روزانه به یک بخش از این روغن می پردازیم، که در بخش نخست مقدمه بر آشنایی روغن در میان روغن های خوراکی به شرح ذیل می پردازیم.   روز اول: روغن پالم از روغن پالم کرنل کاملاً متفاوت و متمایز است. روغن پالم از قسمت گوشتی میوه پالم و تحت عملیات پخت و فشار مکانیکی (پرس) به دست می آید. واضح است که این روغن از روغن پالم کرنل (هسته پالم) باید تمییز داده شود زیرا میزان اسیدهای چرب اشباع کمتری دارد.


پیوست ها

کد: 50011686

زمان انتشار: سه شنبه 3 اسفند 1395 11:30 ب.ظ

تعداد نمایش: 170

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.