بنا به گزارش واحد فنی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، از سلسله اطلاعات تخصصی و آشنایی با روغن پالم روزانه به یک بخش از این روغن می پردازیم، که در بخش نخست مقدمه بر آشنایی روغن در میان روغن های خوراکی به شرح ذیل می پردازیم. روز اول: روغن پالم از روغن پالم کرنل کاملاً متفاوت و متمایز است. روغن پالم از قسمت گوشتی میوه پالم و تحت عملیات پخت و فشار مکانیکی (پرس) به دست می آید. واضح است که این روغن از روغن پالم کرنل (هسته پالم) باید تمییز داده شود زیرا میزان اسیدهای چرب اشباع کمتری دارد.
کد: 50011686
زمان انتشار: سه شنبه 3 اسفند 1395 11:30 ب.ظ
تعداد نمایش: 172