بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، براساس مقاله منتشر شده درسایت Chicago Tribune در تاریخ 30 نوامبر 2015 به گفته دکتر Keri Glassman متخصص تغذیه اهل نیویورکبسیاری از باورهای تغذیه ای که برای سال هادر مورد مصرف چربی وجود داشته است نادرست اند . بسیاری از مردم از مصرف غذاهای پرچرب امتناع می کنند و شیر و ماست بدون چربی مصرف می کنند تا اندامی دلخواه داشته باشند امّا مطالعات اخیر نشان می دهند مصرف محصولات کم چرب و بدون چربی تاثیر چندانی بر لاغر شدن ندارد . نتایج تحقیق 8 ساله انجام شده بر روی 49000 زن توسط پژوهشکده سلامت زنان بیانگر این بود که زنانیکه رژیم غذایی کم چرب داشتند در مقایسه با زنانی که رژیم غذایی معمول خود را داشتند وزن مشابهی داشته و میزان حملات قلبی و ابتلا به سرطان در هر 2 گروه برابر بود .
به گفته دکتر Alexandra Miller متخصص تغذیه اهل بالتیمور اکثر مردم گمان می کنند با کاهش مصرف چربی به سلامتی خود کمک کرده اند در حالی که با کاهش مصرف چربی گرایش به مصرف دیگر افزودنی های ناسالم افزایش می یابد . در واقع مردم به جای مصرف غذاهای پرچرب سالم غذاهای کم چرب غنی از کربوهیدرات مصرف می کنند. این مساله به این دلیل اتفاق میافتد که زمانی که مقدار چربی یک ماده غذایی کاهش می یابد برای حفظ طعم و بافت آن ماده غذایی لازم است مواد دیگری از جمله سدیم و قندها به عنوان جایگزین های چربی به ماده غذایی اضافه شوندکه کالری بیشتریدارند .
به گفته دکترGlassman محصولات کم چرباز محصولات بی چربی بهتر بوده ومحصولات پرچرب بهترین انتخاب هستند تولید کنندگان چربی طبیعی را حذف می کنند و بهجای آن بسیاری مواد دیگررا جایگزین می کنند درحالی که چربی به سوخت و ساز بدن کمک می کند بنابراین برای سوختن چربی لازم است چربی مصرف کنید .
به گفته دکتر Elisa Zied متخصص تغذیه اهل نیویورک چربی سوخت ماهیچه هاست پس از 20 تا 30 دقیقه ورزش کردن که گلوکز موجود در ماهیچه ها و کبد مصرف شد ماهیچه ها از چربی استفاده می کنند چربی همچنین مغز و دیگر ارگان های حیاتی را در برابر ضربه محافظت می کند علاوه براین چربی به تعادل دمای بدن کمک کرده و ماده اصلی سازنده غشای سلولی است چربی رطوبت سلولهای پوستی را حفظ نموده و آن ها را در برابر آسیب ناشی از نور خورشید وسموم حفاظت می کند.
60% از مغز شما از چربی ساخته شده است و نتایج تحقیقات اخیر نشانمی دهد مصرف اسیدهای چرب امگا 3ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش میدهد. به گفته دکتر Zied لازم است به مقدار کافی چربی مصرف کنید .
به گفته دکتر Caroline Cederquist پزشکو متخصص کاهش وزن اهل فلوریدا و نویسنده کتاب «The MD Factor Diet » 40تا 50 درصد از کالری روزانه باید از پروتئین ها ،20 تا 25 درصد از چربی ها ،30 تا 35 درصداز کربوهیدرات های پیچیده ( لوبیاها،سبزیجات و غلات کامل )تامین شود .
کد: 50011434
زمان انتشار: شنبه 15 اسفند 1394 08:14 ق.ظ
تعداد نمایش: 23