افزایش مصرف روغن آفتابگردان در میان تولیدکنندگان صنعت غذا

افزایش مصرف روغن آفتابگردان در میان تولیدکنندگان صنعت غذا

با افزایش تمایل مصرف کنندگان به استفاده از غذاهای طبیعی و سالم تلاش تولیدکنندگان برای استفاده از افزودنی های سالم در تولیداتشان افزایش یافته است.

اگر شما تولیدکننده ی محصولات روغنی یا حاوی روغن هستید اکنون زمان آن رسیده تا از روغن آفتابگردان که فاقد اسیدهای چرب آزاد است استفاده کنید.

به گزارش واحد بین الملل فود کلینیک، روغن آفتابگردان روغن سودمندی است که فواید کاربردی بسیارش آن را برای استفاده در محصولات مختلف مناسب کرده است.برای مثال روغن آفتابگردان به دلیل داشتن نقطه دود بالا در محصولاتی که نیاز به سرخ کردن عمیق یا سطحی دارند مناسب است.تحقیقات نشان می دهد روغن آفتابگردان در مقایسه با روغن هایی مانند کانولا و حتی روغن دانه سویا هنگام سرخ کردن مدت زمان بیشتری سالم می ماند.

غذاهای برادران نیل میان وعده هایی با نام “بهترین برای شما” را که درآنها از محتویات طبیعی و سالم استفاده شده است ،روانه بازار کرده است.پیتر نیل از سرمایه گذاران این برند اظهار داشته است که بسیاری از اسنک های تولیدی برند آن ها حاوی روغن آفتابگردان هستند چون این روغن مزه بهتری دارد. همچنین در دمای بسیار بالا که لازمه ی سرخ کردن سیب زمینی و ذرت است بسیار مقاوم است. مصرف کنندگان هنگام خوردن چیپس به دنبال محتویات سالم هستند. روغن آفتابگردان به آن ها اطمینان می دهد که در ساخت این اسنک ها از مواد اولیه با کیفت استفاده شده است.

Sol Cuisine برند تولیدکننده ی غذاهای منجمد و یخچالی برای گیاه خواران برای سال های متمادی از روغن آفتابگردان در محصولات خود استفاده می کند. درور بالشین صاحب این برند اذعان دارد که استفاده از روغن آفتابگردان مدت نگهداری محصول را افزایش می دهدو همچنین بافت مناسب تری را در محصولاتی نظیر همبرگرهای مخصوص گیاه خواران فراهم می کند.علاوه براین طعم روغن آفتابگردان به گونه ایست که مزه سایر محتویات غذا را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

علاوه بر نقاط مثبت کاربردی، روغن آفتابگردان فواید فراوانی در حفظ سلامت افراد دارد که کاربرد آن را در محصولات فاقد گلوتن و تولیداتی از این دست با اقبال مواجه کرده است.همچنین این روغن دارای گواهینامه “حلال” و “kosher” نیز هست.روغن آفتابگردان منبع بسیار مناسب ویتامین ای است و تحقیقات نشان می دهد در حفظ سلامت قلب نقش بسزایی دارد.

در سالهای اخیر گل های آفتاب گردان زیادی با هدف گرفتن روغن از آنها کاشته شده اند. نقاط مثبت فراوان این روغن به مصرف کننده اطمینان می دهد که از محصول سالمی استفاده خواهد کرد.

منبع: فود کلینیک

www.fooddive.com


پیوست ها

کد: 50011380

زمان انتشار: چهارشنبه 14 بهمن 1394 06:25 ق.ظ

تعداد نمایش: 31

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.