با تلاش سازمان ملی استاندارد ایران و سایر سازمان های نظارتی و انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، حد مجاز اسیدهای چرب اشباع از بیشینه 30 به 25 درصد در استاندارد ملی ایران شماره 9131 با عنوان "روغن خوراکی مصرفی خانوار – ویژگی ها و روش های ازمون" کاهش پیدا کرد. به گزارش دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال : نشست شورای سیاستگذاری روغن ها و چربی های خوراکی به منظور کاهش میزان اسیدهای چرب اشباع در روغن ها و چربی های خوراکی، به پیشنهاد انجمن صنفی صنایع روغن نباتی نشست تخصصی ارتقا و بهبود مستمر ایمنی وکیفیت روغن خوراکی مصرفی خانوار و همچنین تامین و تضمین سلامت مصرف کنندگان با حضور مسئولان و کارشناسان بخش های مختلف دولتی و خصوصی در کرج برگزار شد. براساس این گزارش، در این نشست پیشنهاد کاهش میزان اسیدهای چرب اشباع در روغن خوراکی مصرفی خانوار در راستای استانداردهای سلامت محور از طرف تولید کنندگان صنعت روغن نباتی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حد مجاز اسیدهای چرب اشباع از بیشینه 30 به 25 درصد در استاندارد ملی ایران شماره 9131 با عنوان "روغن خوراکی مصرفی خانوار – ویژگی ها و روش های ازمون" کاهش پیدا کرد. در این نشست، وحید مرندی مقدم ، معاون نظارت بر اجرای استاندارد ، گفت : سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری های بین بخشی بویژه تعامل و همکاری با سازمان های نظارتی و انجمن ها، ارتقاء بهداشت، ایمنی و سلامت مصرف کننده به خصوص در زمینه مواد غذایی و خودرو را در اولویت قرار داده است. زهرا عبداللهی، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست از همکاری صمیمانه سازمان ملی استاندارد ایران تقدیر کرد وگفت: با همکاریهای صورت گرفته در 2 سال گذشته، میزان قند، نمک و چربی در استانداردهای ملی ایران و رعایت آن توسط تولیدکنندگان انجام شد که اقدام مناسبی برای ارتقا سلامت مصرف کنندگان بود.
کد: 50011626
زمان انتشار: سه شنبه 16 خرداد 1396 04:59 ق.ظ
تعداد نمایش: 46