اثرات انجام تست گلای فوسیت توسط FDA بر تولیدکنندگان

اثرات انجام تست گلای فوسیت توسط FDA بر تولیدکنندگان

ه گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ سخنگوی FDA عنوان داشت ک این سازمان، انجام تست ها برای وجود گلای فوسیت (glyphosate) در غذاها را آغاز خواهد کرد. سال گذشته، محققین بخش سرطان سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسیدند که گلای فوسیت ی ترکیب کارسینوژن انسانی می باشد. سابقا، دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده به FDA توصیه کرده بود که روش های آزمون و محدوده قانونی گلای فوسیت را بهبود بخشیده و در اختیار عموم قرار دهد. اگر FDA، انجام تست گلای فوسیت را آغاز کند، این مسئله بر کشاورزان و تولیدکنندگان زیادی تاثیر خواهد گذاشت علی الخصوص تولید کنندگان محصولات اصلاح شده ژنتیکی (GMOs). ذرت و سویا برای مثال به طور معمول برای اصلاح ژنتیکی با گلای فوسیت تیمار می شوند. اولین دلیل FDA برای عدم انجام تست گلای فوسیت، هزینه آن می باشد. FDA عنوان داشته که تست تشخیص این ماده بسیار گران بوده و نیازمند افراد متخصص می باشد.

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛  روش های جدید و ساده تری در حال ابداع هستند تا این هزینه را کاهش دهند. اگر FDA مقادیر زیادی از گلای فوسیت را در چرخه غذایی شناسایی کند موجب افزایش نگرانی مصرف کنندگان بابت مواد شیمیایی و آفت کش ها خواهد شد. علاوه بر این، باعث می شود تا اعتماد عمومی نسبت به مواد غذایی اصلاح شده ی ژنتیکی و کمپانی هایی که از این ترکیبات یعنی GMOs بهره می برند، کاهش یابد.

منبع: www.fooddive.com

واحد بین الملل: مهدی محمدیان


پیوست ها

کد: 50011008

زمان انتشار: چهارشنبه 5 اسفند 1394 05:05 ق.ظ

تعداد نمایش: 43

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.