ه گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ سخنگوی FDA عنوان داشت ک این سازمان، انجام تست ها برای وجود گلای فوسیت (glyphosate) در غذاها را آغاز خواهد کرد. سال گذشته، محققین بخش سرطان سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسیدند که گلای فوسیت ی ترکیب کارسینوژن انسانی می باشد. سابقا، دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده به FDA توصیه کرده بود که روش های آزمون و محدوده قانونی گلای فوسیت را بهبود بخشیده و در اختیار عموم قرار دهد. اگر FDA، انجام تست گلای فوسیت را آغاز کند، این مسئله بر کشاورزان و تولیدکنندگان زیادی تاثیر خواهد گذاشت علی الخصوص تولید کنندگان محصولات اصلاح شده ژنتیکی (GMOs). ذرت و سویا برای مثال به طور معمول برای اصلاح ژنتیکی با گلای فوسیت تیمار می شوند. اولین دلیل FDA برای عدم انجام تست گلای فوسیت، هزینه آن می باشد. FDA عنوان داشته که تست تشخیص این ماده بسیار گران بوده و نیازمند افراد متخصص می باشد.
به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ روش های جدید و ساده تری در حال ابداع هستند تا این هزینه را کاهش دهند. اگر FDA مقادیر زیادی از گلای فوسیت را در چرخه غذایی شناسایی کند موجب افزایش نگرانی مصرف کنندگان بابت مواد شیمیایی و آفت کش ها خواهد شد. علاوه بر این، باعث می شود تا اعتماد عمومی نسبت به مواد غذایی اصلاح شده ی ژنتیکی و کمپانی هایی که از این ترکیبات یعنی GMOs بهره می برند، کاهش یابد.
منبع: www.fooddive.com
واحد بین الملل: مهدی محمدیان
کد: 50011008
زمان انتشار: چهارشنبه 5 اسفند 1394 05:05 ق.ظ
تعداد نمایش: 43