به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، یک روغن مناسب برای پخت و پزنه تنها مواد غذایی را خوش طعم می کند بلکه نقش مهمی در سلامتی افراد ایفا می کند روغن تأثیر زیادی بر سطح کلسترول ، سندرم متابولیک و میزان التهابات بدن دارد بر اساس گزارش منتشر شده در سایت NDTN FOOD روغن سبوس برنج یکی از بهترین روغن ها برای پخت و پز به شمار می رود به گفته دکتر Ritikasmaddar متخصص تغذیه و رئیس مرکز ملی سلامت Max روغن سبوس برنج به دلیل داشتن مقادیر متعادل اسید های چرب چند غیر اشباعی (pufa ) و تک غیر اشباعی (MuFA ) یکی از سالم ترین روغن ها به شمار می رود. روغن سبوس برنج حاوی37درصد اسید های چرب چند غیر اشباعی و 45 درصد اسید های چرب تک غیر اشباعی است که نسبت این دو تقریباً 1:1 است .
فواید این روغن:
کد: 50011468
زمان انتشار: دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 04:18 ق.ظ
تعداد نمایش: 37