تولید مایونز با روغن آووکادو

تولید مایونز با روغن آووکادو

بنا به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، بر اساس گزارش منتشر شده در سایت Food Navigator محققان با استفاده از روغن آووکادو مایونز تولید کردند در این اکتشاف به جای روغن سویا، روغن ذرت و کانولا از روغن آووکادو در فرمولاسیون مایونز استفاده شده است روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب امگا 9 است این اسید های چرب مفید در روغن زیتون نیز وجود دارند اسید چرب امگا 9 در سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی مؤثر است . محققان معتقدند می توان از این روغن در فرمولاسیون انواع محصولات غذایی استفاده کرد و از خواص سلامتی بخش آن بهره مندشد.

کد: 50011427

زمان انتشار: شنبه 8 اسفند 1394 12:12 ب.ظ

تعداد نمایش: 16

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.