آنچه در این شماره می خوانید:
در سرمقاله این شماره به قلم دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران به تیتر "هزار وعده خوبان یکی وفا نکرد" با نگاهی به نرخ ارز و چالش های صنعت روغن نباتی پرداخته است.
نگاهی به اخبار صنعت روغن نباتی که در جراید و سایت های خبری منتشر شده داشته است.
اخبار علمی پیرامون روغن ها و چربی ها که توسط آقای مهندس کاظم زاده تهیه و تنظیم شده است.
نگاه تصویری به جلسات عمومی و کمیته فنی برگزار شده در انجمن صنفی صنایع روغن نباتی.
گفتگو با عبدالرحیم گلستانی عضو هیات مدیره اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان روغن نباتی با ماهنامه آفتابگردان که به قلم مانی جمشیدی با عنوان "حل مشکلات صنعت روغن در گرو همدلی است" به رشته تحریر درآمده است.
"حذف و محدودیت مصرف روغن پالم در تولید انواع روغن خوراکی" از مقالات این شماره است که به قلم آقای مهندس حریری مهر تهیه و تنظیم شده است.
داستان ساختگی نقش چربی اشباع در بیماری های قلبی و عروققی!!!
از دیگر مقالات تخصصی این شماره با عنوان "محصولات تراریخته موافقان و مخالفان چه می گویند!؟" به قلم افشین اسماعیلی فر، عضو هیات علمی امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
نگاهی به تولید روغن های ساخته شده با ویتامین D به قلم علی جمالی.
در بخش مقالات کشاورزی منتشر شده در این شماره می توان به " ویژگی سودمند روغن کرچک" به قلم مهندس کامبیز فروزان، مدیر بذر، تحقیقات و آموزش شرکت توسعه کشت دانه های روغنی و شرح "کاشت دانه کلزا در استان های شمالی" به قلم علی زمانی میر آبادی، رئیس مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر شرکت توسعه کشت دانه های روغنی اشاره کرد.
خواص تغذیه ای روغن بادام زمینی از موارد خواندنی این شماره می باشد.
در بخش بین الملل انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ضمن گزارش کوتاهی از روند کاهش تدریجی مالیات بر صادرات سویا و همچنین در بخش مهم این شماره گزارشی است که از وضعیت جهانی تولید و تجارت انواع دانه های روغنیف روغن و کنجاله می باشد که توسط سرکار خانم امیا تهیه و تنظیم شده است.
در بخش پایانی این شماره با نگاهی به وضعیت واردات، صادرات و عملکرد کارخانجات روغن نباتی در 9 ماهه سال 1396 که در بخش آمار و اطلاعات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی توسط آقای استاد حسینی تهیه و تنظیم شده است و در صفحه آخر می توان به قیمت های جهانی از ژانویه 2016 تا ژانویه 2018 اشاره نمود.
علاقمندان جهت دریافت نشریه می توانند با روابط عمومی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران با شماره تلفن 88737614 تماس حاصل فرمایند.
کد: 50014484
زمان انتشار: دوشنبه 7 اسفند 1396 03:04 ب.ظ
تعداد نمایش: 70