دانشمندان USDA توانستند از گوشت میوه بادام (HULL) که بطور متداول در خوراک دام و طیور استفاده نی شود قند استخراج نموده و بعنوان بستر تولید قارچ استفاده نمایند ضمن اینکه از پوست بادام (SHELL) نیز در ساخت پلاستیک بهره ببرند.
پلاستیک ساخته شده با کمک ضایعات بادام از مقاومت حرارتی بالاتری برخوردار است و زمان بازگشت آن به طبیعت نیز سریعتر از پلاستیک های دیگر می باشد.
از قند حاصل از گوشت میوه بادام می توان بعنوان جایگزین شربت ذرت با فروکتوز بالا نیز استفاده نمود.
در سال ۲۰۱۷ کشاورزان ایالت کالیفرنیا ۳/۴ میلیارد پوند ضایعات بادام زمینی تولید کردند که حجم بالای این ضایعات پژوهشگران را علاقمند به تولید محصولات مختلف از فرآورده نمود.
کد: 50015162
زمان انتشار: دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 09:09 ق.ظ
تعداد نمایش: 113