اسیدهای چرب امگا۳ از تخریب دی ان ای در سلول های رگ های خونی جلوگیری می کنند

اسیدهای چرب امگا۳ از تخریب دی ان ای در سلول های رگ های خونی جلوگیری می کنند

دانشمندان ژاپنی دریافتند اسیدهای چرب امگا۳ زنجیره بلند در روغن ماهی توانایی آنتی اکسیدانی سلول های رگ های خونی را افزایش می دهند و باعث افزایش مقاومت آن ها در برابر تاثیرات مخرب اکسیژن می گردند.

www.nutaingredients-USA.com

کد: 50014564

زمان انتشار: دوشنبه 14 اسفند 1396 12:07 ب.ظ

تعداد نمایش: 57

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.