میزان بالای امگا 3 در شیر تازه گاو خطر بیماری آسم را کاهش می دهد

میزان بالای امگا 3 در شیر تازه گاو خطر بیماری آسم را کاهش می دهد

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، به گفته محققان آلمانی شیر گاو فرآیند نشده در مقایسه باشیر گاو کم چرب ، پاستوریزه و هموژنیزه شده اسید های چرب امگا 3 بیشتری دارد. اسید های چرب غیر اشباعی امگا3 نقش موثری در واکنش های ضد التهابی دارند بنابراین کودکانی که شیر فرآیند نشده مصرف می کنند کمتر به بیماری آسم مبتلامی شوند بنا بر گفته پروفسور

Erika von mutiusاستاد دانشگاه Ludwig maximiliansmunich (lmu ) کودکانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند و شیر خام فرآیند نشده مصرف می کنند بسیار کمتر به بیماری آسم دچار می شوند . در این مطالعه 1133 کودک از زمان تولد تا 6 سالگی در 5 منطقه روستایی در آلمان، اتریش، سوئیس، فنلاند و فرانسه از لحاظ آلرژی مورد بررسی قرارگرفتند و مقدار مصرف و نوع شیر مصرفی آن ها توسط والدین گزارش شد. نتایج حاکی از این بود که ابتلا به آسم در کودکانی که شیر خام فرآیند نشده مصرف کرده بودند بسیار کمتر بود. بررسی سرم شیرهای مصرف شده بیانگر مقدار بالای اسیدهای چرب امگا 3 در شیرهای فرآیند نشده در مقایسه با شیر های پاستوریزه و هموژنیزه بود بنابر این می توان نتیجه گرفت میزان بالای امگا 3 شیر های فرآیند نشده عامل اصلی جلوگیری از بیماری آسم در کودکان بوده است نتایج این پژوهش در نشریه Journal of Allergy and clinical immunology در سال 2015 منتشر شده است .


پیوست ها

کد: 50011394

زمان انتشار: شنبه 17 بهمن 1394 12:54 ب.ظ

تعداد نمایش: 47

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.