بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، به طور معمول امگا 3 را در نانو امولسیون هایی از سور فاکتانت های سنتزی انکپسوله می کنند با این روش حلالیت اسیدهای چرب امگا 3 درآب بیشتر شده، پایدارتر شده و به راحتی جذب می شوند امّا مشکل اینجاست که اگر تولید کننده بخواهد محصول خود را به عنوان محصولی عاری از ترکیبات تراریخته با حساسیت زایی کم به فروش برساند نانوامولسیون سور فاکتانت انتخاب مناسبی نخواهد بود محققان دانشگاه ماسا چوست از امولسیفایرهای فسفولیپیدی طبیعی، پروتئین ها و پلی ساکاریدها برای انکپسوله کردن امگا 3 استفاده کردند نتایج این تحقیق درنشریه Food chemistry منتشر شده است محققان بهترین و مناسب ترین نانوامولسیون غنی شده با امگا 3 را از فسفولیپیدهای آفتابگردان تولید کردند .
مزیت این محصول نسبت به محصولات پیشین این است که این نانوامولسیون ها حاصل از ارگانیسم های تراریخته نبوده و حساسیت زا نیستند.
کد: 50011419
زمان انتشار: دوشنبه 3 اسفند 1394 07:44 ق.ظ
تعداد نمایش: 38