انکپسوله کردن امگا 3 با فسفولیپیدهای آفتابگردان

انکپسوله کردن امگا 3 با فسفولیپیدهای آفتابگردان

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، به طور معمول امگا 3 را در نانو امولسیون هایی از سور فاکتانت های سنتزی انکپسوله می کنند با این روش حلالیت اسیدهای چرب امگا 3 درآب بیشتر شده، پایدارتر شده و به راحتی جذب می شوند امّا مشکل اینجاست که اگر تولید کننده بخواهد محصول خود را به عنوان محصولی عاری از ترکیبات تراریخته با حساسیت زایی کم به فروش برساند نانوامولسیون سور فاکتانت انتخاب مناسبی نخواهد بود محققان دانشگاه ماسا چوست از امولسیفایرهای فسفولیپیدی طبیعی، پروتئین ها و پلی ساکاریدها برای انکپسوله کردن امگا 3 استفاده کردند نتایج این تحقیق درنشریه Food chemistry منتشر شده است محققان بهترین و مناسب ترین نانوامولسیون غنی شده با امگا 3 را از فسفولیپیدهای آفتابگردان تولید کردند .

مزیت این محصول نسبت به محصولات پیشین این است که این نانوامولسیون ها حاصل از ارگانیسم های تراریخته نبوده و حساسیت زا نیستند.


پیوست ها

کد: 50011419

زمان انتشار: دوشنبه 3 اسفند 1394 07:44 ق.ظ

تعداد نمایش: 38

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.