رسول دیناروند افزود: وزارت بهداشت درحوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلب و همین طور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده است و این موارد با دقت نظارت و کنترل می شوند. وی اظهارکرد: درسال های اخیر پیشرفت های خوبی در این حوزه کنترل تقلب در مواد غذایی داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت های انجام شده در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد. وی با بیان اینکه فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد بلند مدت است، گفت: برنامه های و کارهایی انجام شده در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد و نمی توان انتظار بازده کوتاه مدت را در این حوزه داشت. رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با اجرای برنامه های وزارت بهداشت میزان مصرف نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس مصرفی مردم در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش یافته است. دیناروند افزود: سیاست وزارت بهداشت بر این است که اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی به صفر برسد و میزان نمک، چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود. وی اظهارداشت: متاسفانه هنوز روغن هایی در کشور وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها 10درصد است که باید به صفر برسد.
منبع: ایرنا
کد: 50011393
زمان انتشار: شنبه 17 بهمن 1394 12:41 ب.ظ
تعداد نمایش: 26