نایبرئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر اجرایی همایش با اعلام این مطلب گفت: نیاز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن، یکی از مهمترین موضوعهایی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است.
فرشید شکرخدایی افزود: در این راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و بهکارگیری روشهای مطلوب نگهداری و پیشگیری از ضایعات بیرویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بستهبندی مناسب بهمنظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و...، ازجمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچکس پوشیده نیست.
وی خاطرنشان کرد: رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبکهای نوین غذایی شده، بهگونهای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآوردههای جدید غذایی و مکملهای غذایی به شکل روزافزونی احساس میشود.
نایبرئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران ادامه داد: بدینمنظور در انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمانها، انجمنهای تخصصی، شرکتهای داخلی با بهرهگیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی "دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا" را 28 اردیبهشتماه سال 1395 با شعار "بهبود تغذیه، ضامن سلامتی" در محل سالن همایشهای اسناد و کتابخانه ملی با اجرای پنلهای تخصصی، کارگاه آموزشی، ارائه تجربیات موفق شرکتها، برگزاری مسابقه عکاسی و تجلیل از بزرگان توسعه کیفیت در صنعت غذا برگزار میکنیم.
شکرخدایی تصریح کرد: اهداف این همایش عبارت از نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی، تجربیات موفق در ارتقاء و پایداری کیفیت، تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه، نقش سازمانهای نظارتی در ارتقای سلامت غذا، توسعه فناوری نوین در صنعت غذا، اهمیت زنجیره تأمین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی مواد غذایی، جایگاه استقرار سیستمهای مدیریتی در صنعت غذا، تأثیر برچسبگذاری (چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرفکنندگان، سیستمهای ارتباط با مشتری و رضایتمندی مشتریان و نقش توسعه کیفیت در اقتصاد است.
وی یادآور شد: امیدواریم با ارائه آخرین یافتههای تحقیقات در حوزه علوم غذایی در این همایش مسیر برای تحقیقات کاربردیتر و متناسب با نیاز جامعه بشری و بهویژه حال حاضر کشور فراهم آورد./
منبع: ایانا
کد: 50010979
زمان انتشار: سه شنبه 27 بهمن 1394 09:49 ق.ظ
تعداد نمایش: 27