اسیدهای چرب امگا 3 ریسک بیماری های دستگاه گوارش را کاهش می دهد

اسیدهای چرب امگا 3 ریسک بیماری های دستگاه گوارش را کاهش می دهد

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، براساس گزارش منتشر شده در سایت ISSFAL تحقیق جدید بیانگر این است که اسید های چرب امگا 3 مانند EPA و DHA که در غذاهای دریایی و روغن ماهیوجود دارند موجب کاهشالتهاب و افزایش رشد میکروارگانیسم های مفید محافظت کننده دستگاه گوارش می شوند نتایج این تحقیق در اولین کنگره بین المللی مطالعه اسیدهای چرب و چربی ها در استکهلم ارائه شد. این تحقیق نشان می دهد انتخاب رژیم غذایی مناسب و میکرو ارگانیسم های خاص موجود در دستگاه گوارش در پیشگیری از بیماری های التهابی روده وکولیت موثرند .

در این تحقیق پرفسور Deanna Gibson استادیار دانشگاه British Columbiaو همکارنش اثر اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 را در موش های مبتلا به کولیت بررسی کردند نتایج بیانگر این بود که موش های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 آسیب روده ای بیشتری دیده بودند وتعداد باکتری های مضر در آن ها افزایش یافته بود .امّا در موش هایی که رژیم غذایی سرشار از امگا 3 مصرف کرده بودند آسیب سلول های ایمنی و التهابات کاهش یافته بود و میزان باکتری ای مفید افزایش یافته بود .

بنابراین با مصرف رژیم غذایی سرشار از امگا 3 می توان از بیماری های التهابی دستگاه گوارش جلوگیری نمود .


پیوست ها

کد: 50011432

زمان انتشار: سه شنبه 11 اسفند 1394 10:44 ق.ظ

تعداد نمایش: 20

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.