به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران به نقل از ایفدانا، دکتر وحید مفید اظهار کرد: با تجزیهوتحلیل بار بیماریها و هزینههای کمرشکن نظام سلامت مشاهده میکنیم که ریشه اصلی اکثر آنها، بیماریهای غیر واگیر هستند و یکی از علل اصلی آن به بیماریهای مرتبط با تغذیه نامناسب بازمیگردد. وی افزود: برنامههایی که در چند سال گذشته برای اصلاح الگوی تغذیهای از قبیل کمبود ید، آهن، اسیدفولیک ویتامین دی در کشور اجرایی و با غنیسازی فراوردههای غذایی دنبال شد، نتایج مطلوبی داشت، درحالیکه اگر این اقدامات پیشگیرانه انجام نمیشد الان علاوه بر عوارض آن با هزینههای کمرشکن درمانی این بیماریها نیز مواجه بودیم. مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بابیان اینکه ایزومر ترانس روغنهای خوراکی در اوایل دهه ۸۰، تا حدود ۵۸ درصد بود، اظهار کرد: میزان تمام اسیدهای چرب ترانس و اشباع روغنها در سطح بالایی قرار داشت اما با اقدامات صورت گرفته در این سالها میزان ایزومر ترانس به کمتر از ۲ درصد رسیده است که دستاورد بزرگی محسوب میشود. وی با تأکید بر لزوم فرهنگسازی در حوزه سلامت، عنوان کرد: باسیاست گذاری مناسب و همکاری صاحبان صنایع میتوانیم با تغییرات مثبت نتایج خوبی در حوزه فراوردههای غذایی ایجاد میشود./
کد: 50019346
زمان انتشار: چهارشنبه 6 شهریور 1398 01:29 ب.ظ
تعداد نمایش: 28