به گزارش واحد تحقیقات و فنی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، بر اساس مقاله منتشر شده در سایت Pubmed مصرف روغن نارگیل و بیماران مبتلا به آلزایمر موجب بهبود عملکرد شناختی در این بیماران می شود. به گفته محققان این پژوهش افزودن چند قاشق چایخوری روغن نارگیل در روز به رژیم غذایی بیماران مبتلا به آلزایمر موجب بازگشت خاطرات و کند شدن روند بیماری و حتی توقف آن در این افراد شد. این در حالی است که پزشکان برای سال های سال مصرف روغن نارگیل را نامناسب داشته اند . این تحقیق در اسپانیا انجام شده و نتایج آن در دسامبر 2015 منتشر شده تحقیق دیگری در این زمینه در فلوریدا در حال انجام است که نتایج آن در سال 2016 منتشر خواهد شد .
کد: 50011677
زمان انتشار: دوشنبه 5 بهمن 1394 11:30 ب.ظ
تعداد نمایش: 61