بنا بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) مواد غذایی سرخ شده در روغن های مصرف شده و کهنه حاوی مواد خطرناکی هستند که به سلامتی آسیب می رسانند. FDA پس از بررسی 5995 ماده غذایی سرخ شده از جمله مرغ ، انواع سوسیس و چیپس سیبزمینی موجود در بازار در مورد روغن مصرف شده برای تهیه این مواد غذایی هشدار داد پس از بررسی های انجام شده مشخص شد 10 درصد از این مواد غذایی حاوی بیش از 25 درصد ترکیبات قطبی بوده در حالی که حد مجاز ترکیبات قطبی روغن های چندبار مصرف شده 25 در صد است حرارت دادن زیاد روغن و سرخ کردن زیاد و چندین باره موجب ایجاد ترکیبات قطبی در روغن شده و ریسک ابتلا به سرطان، فشار خون بالا و انواع بیماری ها را بالا می برد. به گفته FDA برای اطمینان از اینکه فروشندگان قوانین جدید را رعایت می کنند باز رسان این سازمان به صورت تصادفی از روغن های چندبار مصرف شده موجود در بازار نمونه گرفته و آن ها آزمایش می کنند . به گفته FDA مساله ترکیبات قطبی روغن های مصرف شده جدی است و لازم است تمامی فروشندگان نکات ایمنی لازم را رعایت نمایند .
کد: 50011414
زمان انتشار: شنبه 1 اسفند 1394 08:54 ق.ظ
تعداد نمایش: 22