بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، جلبک دریایی قهوه ای Fucusvesiculosus دارای تنوع بالایی از مواد فعال زیستی و منبع خوبی از آنتی اکسیدان های طبیعی است.در این مطالعه با توجه به ترکیب مواد فعال زیستی،خواص آنتی اکسیدانی و جزءبندی بین آب و اوکتانول 4 عصاره تعیینشد.علاوه براین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هادر مایونز غنی شده با روغن ماهی اندازه گیری شد.بیشترینترکیبات فنلی و کاروتنوئیدها توسط استون و اتانول استخراج شد. آب به عنوان حلال استخراج، برای استخراج مقداری از ترکیبات فنلی و مقادیر بالاتر فلزات و مشتقات کلروفیل به کار رفت.عصارههای حاصل از حلال استون واتانول که دارای ترکیبات فنلی بالا و مقادیر آهنکم بودند، بالاترین پتانسیل آنتی اکسیدانی را در مواد غذایی داشتند این مقاله در نشریه Inform در ژانویه 2016منتشر شده است.
کد: 50010891
زمان انتشار: شنبه 24 بهمن 1394 09:04 ق.ظ
تعداد نمایش: 62