ترکیبات غذایی جلبک دریایی از اکسیداسیون چربی در مایونز غنی شده با روغن ماهی جلوگیری می کند

ترکیبات غذایی جلبک دریایی از اکسیداسیون چربی  در مایونز غنی شده با روغن ماهی جلوگیری می کند

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، جلبک دریایی قهوه ای Fucusvesiculosus دارای تنوع بالایی از مواد فعال زیستی و منبع خوبی از آنتی اکسیدان های طبیعی است.در این مطالعه با توجه به ترکیب مواد فعال زیستی،خواص آنتی اکسیدانی و جزءبندی بین آب و اوکتانول 4 عصاره تعیینشد.علاوه براین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هادر مایونز غنی شده با روغن ماهی اندازه گیری شد.بیشترینترکیبات فنلی و کاروتنوئیدها توسط استون و اتانول استخراج شد. آب به عنوان حلال استخراج، برای استخراج مقداری از ترکیبات فنلی و مقادیر بالاتر فلزات و مشتقات کلروفیل به کار رفت.عصارههای حاصل از حلال استون واتانول که دارای ترکیبات فنلی بالا و مقادیر آهنکم بودند، بالاترین پتانسیل آنتی اکسیدانی را در مواد غذایی داشتند این مقاله در نشریه Inform در ژانویه 2016منتشر شده است.


پیوست ها

کد: 50010891

زمان انتشار: شنبه 24 بهمن 1394 09:04 ق.ظ

تعداد نمایش: 60

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.