برگزاری کارگاه آموزشی خرید گندم و دانه‌های روغنی در کرمانشاه

برگزاری کارگاه آموزشی خرید گندم و دانه‌های روغنی در کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 9، مدیرعامل این‌شرکت با قدردانی از حضور کلیه عاملین تشخیص و ذی‌حساب در این کارگاه آموزشی گفت: وظیفه همه‌ی ما  و به‌خصوص عاملین تشخیص و ذی‌حساب در مراکز خریدتضمینی، دقت بالا و مسئولیت پذیری در تحویل گندم باکیفیت در کنار کاهش هزینه‌ها و تشدید نظارت‌ها بر روند خریدتصمینی در سال 1397است، زیرا سیاست دولت بر خرید کیفی گندم قرار دارد.

مظفر رحیمی  اعلام اظهارکرد:  اگر خواهان نان با کیفیت در سفره‌های خود هستیم، ابتدا می‌بایست کشاورز گندم با کیفیت تولید کند و ما نیز گندم را به بهترین نحو ممکن از کشاورز خریداری و در سیلوهای استاندارد ذخیره‌سازی کنیم.

ی افزود: ارزش کار عاملین ذی‌حسابی و تشخیص این جا مشخص می‌شود؛ مبادا به خاطر سهل‌انگاری، عده‌ای افراد سودجود، گندمی خارج از رنج استانداردتعریف شده را وارد عرصه خرید تضمینی و سیلوهای ذخیره‌سازی کنند.

رحیمی با بیان این‌که در گذشته نه چندان دور وضعیت آرد و نان استان چیزی غیر از این که امروز شاهد آن هستیم بود، اظهارکرد: ما با همت مضاعف همکاران‌ توانستیم وارد عرصه اصلاح کیفیت تولید آرد و پخت نان شویم و با یاری خداوند سبحان امروز شاهد افزایش کیفیت آرد و نان استان هستیم.

وی افزود: تا رسیدن به کیفیت مطلوب و خواسته به حق مردم استان همچنان راه طولانی در پیش است اما ایمان داریم که با همدلی می توان به آن هدف بزرگ دست یافت.

 بر اساس این گزارش، در ادامه این کارگاه آموزشی، عوامل تشخیص و ذی‌حسابی و مسئول کنترل کیفی شرکت غله منطقه9 که خود این دوره‌ه‌ی آموزشی را در ستادشرکت بازرگانی دولتی ایران  گذرانده و با دستورالعمل خرید تضمینی گندم و دانه‌های روغنی آشنا شده بودند، تجربیات خود و آموزش‌های لازم را به دیگر عاملین ذی‌حساب و تشخیص و مسئولین کنترل کیفی ارائه دادند.

کد: 50013947

زمان انتشار: شنبه 7 بهمن 1396 08:56 ق.ظ

تعداد نمایش: 26

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.