به گزارش خبرگزاري صداو سيما ، براساس اعلام بانک مرکزي متوسط قيمت خُردهفروشي گروههاي لبنيات 0.4 درصد، تخم مرغ 8.9 درصد، برنج 0.3 درصد، حبوب 0.4 درصد، ميوههاي تازه 4.2 درصد، سبزيهاي تازه 2.3 درصد و چاي 0.5 درصد در هفته منتهي به بيست و چهارم آذرماه نسبت به هفته قبل از آن افزايش داشت و قيمت گوشت مرغ 3.3 درصد با کاهش مواجه شد. همچنين قيمت خردهفروشي گروههاي گوشت قرمز، قند و شکر و روغن نباتي ثابت ماند. لبنيات و تخممرغ در هفته مورد گزارش در گروه لبنيات قيمت شير پاستوريزه نسبت بـه هفتـه قبل معادل 1.3 درصد افزايش داشت و بهاي ساير اقلام اين گروه بدون تغيير بود. قيمت تخممرغ معادل 8.9 درصد افزايش يافت و شانهاي 118 هزار تا 160 هزار ريال فروش ميرفت. برنج و حبوب در اين هفته در گروه برنج بهاي برنج وارداتي غيرتايلندي معادل 3.2 درصد افـزايش داشت و قيمت ساير اقلام ثابت بود. در گروه حبوب بهاي نخود معادل 0.4 درصد کاهش يافت و قيمت ساير اقلام بين 0.1 درصد تا 0.7 درصد افزايش داشت. ميوهها و سبزيهاي تازه در هفته مورد بررسي، در ميادين زير نظر شهرداري هندوانه عرضه کمي داشت. ساير اقلام ميوه و سبزي تازه که تعدادي از آنها از نظر کيفي در مقايسه با ساير ميوهفروشيها متفاوت بودند، بـه نرخ مصوب سازمان ميادين ميوه و ترهبار عرضه ميشد. ميوهفروشيهاي سطح شهر اقلام ميوه و سـبزي تازه را عرضه ميکردند که در گروه ميوههاي تازه بهاي انار معادل 0.7 درصد و موز 1.1 درصد کاهش ولي قيمت ساير اقلام اين گروه بين 0.4 درصد تا 26.4 درصد افزايش يافت. در گروه سبزيهاي تازه بهاي گوجه فرنگي بدون تغيير بود و قيمت ساير اقلام اين گروه بين يک درصد تا 8.1 درصد افزايش داشت. گوشت قرمز و گوشت مرغ در هفته مورد گزارش بهاي گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و قيمت گوشت مـرغ معادل 3.3 درصد کاهش يافت. قند، شکر، چاي و روغن نباتي در اين هفته بهاي چاي خارجي معادل 0.5 درصد افزايش داشت و قيمت قند، شکر و انواع روغن نباتي بدون تغيير بود. تغييرات يکساله براساس اعلام بانک مرکزي، در هفته منتهي به بيست و چهارم آذرماه متوسط قيمت متوسط خرده فروشي لبنيات 6.3 درصد، تخم مرغ 40.4 درصد، برنج 2 درصد، حبوب 5.2 درصد، ميوههاي تازه 26.4 درصد، سبزيهاي تازه 44.5 درصد، گوشت قرمز 15.2 درصد، گوشت مرغ 7.2 درصد، چاي 19.5 درصد و روغن نباتي 2.2 درصد نسبت به هفته مشابه سال گذشته افزايش داشت. همچنين متوسط قيمت قند و شکر 12.9 درصد در دوره زماني ياد شده کاهش داشته است.
کد: 50013434
زمان انتشار: سه شنبه 28 آذر 1396 08:45 ق.ظ
تعداد نمایش: 24