به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی که بر اساس گزارش منتشر شده در سایت Food navigator افزایش میزان چاقی در کودکان و بالغین جوان در کشور سنگاپور و در نتیجه آن افزایش نرخ دیابت در این کشور به یک معضل تبدیل شده است. نرخ ابتلا به دیابت در افراد بالغ کشور سنگاپور از سال 1992تا 2010 از %6/8 به % 3/11 افزایش یافته است. بر اساس پیش بینی های موجود %34 از افراد جوان 24 تا 35 ساله در سن 65 سالگی به دیابت مبتلا می شوند.
بر اساس پیش بینی سازمان بهداشت جهانی ( who ) سنگاپور یکی از 5 کشوری است که بیش ترین نرخ ابتلابه دیابت را خواهد داشت در کشور های اندونزی، مالزی، فیلیپین، تایلند و ویتنام نرخ ابتلا به دیابت تا سال 2030 دو برابر خواهد شد.
با توجه به آمار سازمان بهداشت جهانی ( who ) میزان ابتلا به چاقی از سال 2010 تا 2014 حدوداً 24 درصد افزایش یافته است میزان افزایش چاقی درکشور اندونزی و مالزی در این مدت %33 و در ویتنام %38 است افزایش وزن و چاقی در افراد ریسک ابتلا به بیماری های غیر واگیر مانند بیماری های قلبی، سکته، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطان ها را افزایش می دهد . حدود %60 از مرگ و میرها در شمال آسیا بر اثر ابتلا به این بیماری ها اتفاق می افتد بر اساس آمار فدراسیون بین الملی دیابت در سال 2014، 387 میلیون بیمار دیابتی در جهان وجود دارد که 500 هزار نفر از آن ها در کشور سنگاپور بودند بنابر آمار موجود از 30 سال گذشته تا کنون این مقدار از %7/4 تا %13 افزایش یافته است. به گفته پروفسور هنری استاد دانشگاه Saw swee Hock بیماران دیابتی آسیا %16 از کل جمعیت دیابتی جهان را تشکیل خواهند داد و 4 کشور از 10 کشور اول دیابتی جهان در آسیا خواهند بود. پس از مالزی و چین هندی ها بیشترین احتمال ابتلا به دیابت را دارند بیش تر مردم مبتلا به دیابت در آسیا در سنین 40 تا 59 سالگی قراردارند در حالی که در اروپا بیشتر دیابتی ها بیش از 60 سال سن دارند.
به گفته پروفسور هنری بیش تر رژیم غذایی مردم آسیا را برنج تشکیل می دهد در واقع %70 از کالری رژیم غذایی آسیایی ها از کربوهیدرات تامین می شود در حالی که در کشور انگلستان%42 از کالری مورد نیاز روزانه از کربوهیدرات تامین می شود.
کد: 50011435
زمان انتشار: دوشنبه 17 اسفند 1394 08:21 ق.ظ
تعداد نمایش: 25