متخصصان تغذیه به دلیل وجود مزایای زیاد روغن زیتون، مصرف این روغن را بسیار توصیه میکنند.
استفاده از محصولات ارگانیک در 20 سال اخیر به طور قابل ملاحظه ای گسترش یافته، به طوری که در سطح جهان آمار مصرف این محصولات بین سال های 2014 تا 2015 به میزان 11% افزایش داشته است.
یک متخصص تغذیه گفت: اگر در وعده صبحانه پروتئین کافی به بدن نرسد ممکن است سوخت و ساز بدن کاهش پیدا کند و همچنین کاهش توده عضلانی بدن را در پی داشته باشد.
محققان توصیه می کنند براساس سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف کند.
چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران، ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ توسط دبیرخانه دائمی،دانشگاه میعاد و با همکاری دانشگاه شیراز و دانشگاه یاسوج در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می شود.
افزایش روز افزون فست فودی ها در هر کوچه و خیابانی، حکایت از استقبال مردم به خوردن غذاهای آماده به ویژه از نوع فرنگی آن دارد. در حالی که فست فودها به عنوان غذای سرطان زا شناخته می شوند.
مصرف پروبیوتیک ها ممکن است برای سیستم گوارش خوب و مفید باشد، اما احتمالا در کاهش میزان اضطراب موثر نیست.
مصرف خانواده بادام ها سبب بهبود سلامت بیماران مبتلا به دیابت نوع دو می شود.
دولت اندونزی بعنوان بزرگترین تولید کننده روغن پالم در صدد است با افزایش تولید و مصرف بیودیزل از واردات سوخت جلوگیری نماید
شیرین کننده های مصنوعی ممکن است فرآیندهای چربی در بدن را تغییر دهند.
آبزیان منابع طبیعی اسیدهای چرب EPA و DHA و دانه های روغنی همچون کانولا و کاملیا منابع طبیعی اسید چرب آلفا لینولئیک اسید از جمله اسیدهای چرب امگا۳ اساسی می باشند
اسیدهای امگا۳، به عنوان چربی های خوب یافت شده در ماهی، موجب تقویت سلامت قلب افراد بزرگسال می شوند، اما مطالعه جدید نشان می دهد که نوزادان هم از فواید این ماده خوراکی بهره مند هستند.
طبق نتایج یک مطالعه جدید، میزان بالا ویتامین D با کاهش کلسترول در کودکان مرتبط است.
حدود ۱۵ سال است که تولیدکنندگان بذر و کشاورزان کانادایی در حال مبارزه با بیماری کلابروت در کانولا هستند. به گفته یکی از محققان دانشگاه آلبرتا این بیماری شبیه به سرطان می باشد و رهایی از آن بسیار دشوار است.
روغن کانولا یکی از مفیدترین و مرغوب ترین روغن های گیاهی است که در حفظ سلامتی بدن موثر است.
سالانه 225 هزار تن روغن خوراکی مصرف شده در انگلستان دور ریخته می شود.
خوراکی چربی سوز که از افزایش وزن پیشگیری می کند به شرح زیر است:
روغن کانولای اصلاح شده حاوی اسیدهایرچرب زنجیره بلند امگا ۳ می باشد و شرکت تولید کننده این نوع دانه آن را برای تغذیه انواعی از ماهی ها مناسب می داند.
دانشمندان روس روشی جدید جهت تبدیل ضایعات مواد غذایی به سوخت زیستی از طریق مایع سازی گرمابی را ابداع کردند.
مستند «آفتاب نهان: صنایع غذایی و فناوری هسته ای 1» (The Hidden Sun: The Food Industry and Nuclear Technology P1) به بررسی استفاده های صلح آمیز از فناوری هسته ای در صنایع غذایی می پردازد.
نتایج یک تحقیق در ژاپن نشان می دهد مصرف روغن بزرک غنی شده با اسید لینولنیک بصورت دی آسیل گلیسرول نقش بیشتری در افزایش اکسیداسیون چربی ها در بدن در مقایسه با روغن های بزرک معمولی دارد.