اخبار ویژه

روایت بانک‌مرکزی از قیمت مواد غذایی

روایت بانک‌مرکزی از قیمت مواد غذایی

براساس گزارش بانک مرکزی، در یکسال اخیر قیمت حبوبات ۳۱.۷ درصد، برنج ۱۶.۵ درصد، سبزی ۳۵.۲ درصد، قند و شکر ۱۷.۹ درصد و چای ۱۴.۸ درصد افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۲۷...

تولید بیودیزل با روغن پسماند و مایکروویو

تولید بیودیزل با روغن پسماند و مایکروویو

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، استفاده ازبیودیزل (سوخت زیستی) به جای سوخت های فسیلی مانند بنزین وگازوئیل یکی از راه حل های مبارزه با آلودگی زیست محیطی و حفظ منابع نفتی است. بیودیزل از روغن ها و چربی های طبیعی تولید می شود. ولی این سوخت گرا...

از اسیدهای چرب امگا 7چه می دانید؟

از اسیدهای چرب امگا 7چه می دانید؟

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، امروزه اکثر مردم از خواص سلامتی بخش اسیدهای چرب امگا 3 آگاهی دارند امّا احتمالا چیزی در مورد اسیدهای چرب امگا 7 نمی دانند . محققان اخیراًبه خواص سلامتی بخش نوعی از اسیدهای چرب امگا 7 بنام پالمیتولئیک اسید پی ...

تغییر سطح PAH (هیدروکربن های آروماتیک حلقوی) در روغن های خوراکی هنگام فرآیند سرخ کردن عمیق

تغییر سطح PAH (هیدروکربن های آروماتیک حلقوی) در روغن های خوراکی هنگام فرآیند سرخ کردن عمیق

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، در مقاله منتشر شده در نشریه Food control در فوریه 2016 محققان تغییرات میزان 16 نوع PAH را در روغن کنجد، سویا ، بادام زمینی و زیتون هنگام سرخ کردن عمیق اندازه گیری نمودند. دراین تحقیق ناگت مرغ و سیب زمینی در 4...

دستورالعمل غذایی جدید کُره، شکر را نشانه رفته است

دستورالعمل غذایی جدید کُره، شکر را نشانه رفته است

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، دستورالعمل غذایی 9 بندی جدید کره یک روز پس از اعلام جنگ دولت این کشور علیه مصرف بیش از اندازه شکرمنتشر شده است این حرکت پس ازمطالعه جدید صورت گرفته توسط دولت انجام شد براساس این تحقیق بیش از نیمی از افراد 3 تا...

فائو: قیمت روغن پالم در بازارهای جهانی افزایش یافت

فائو: قیمت روغن پالم در بازارهای جهانی افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران، رقم متوسط شاخص فوق در ماه مارس به 151 واحد رسید که بالاترین رقم در سال 2016 به شمار می آید. با این وجود شاخص بهای مواد غذای فائو به میزان 12 درصد در مقایسه با سال قبل پایین تر است. این شاخص که ...

نمک موجب افزایش مصرف غذاهای چرب می شود

نمک موجب افزایش مصرف غذاهای چرب می شود

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، که به گفته محققان استرالیایی نمک موجب افزایش تمایل افراد به مصرف غذاهای چرب می شود. نتیجه تحقیق اخیر محققان استرالیایی نشان می دهد افزودن نمک موجب افزایش دریافت انرژی در یک وعده غذایی می شود این اتفاق حتی در ...

آغاز استفاده از «بایودیزل» در مسیر بی‌آرتی بزرگراه امام علی‌(ع)

آغاز استفاده از «بایودیزل» در مسیر بی‌آرتی بزرگراه امام علی‌(ع)

رئیس کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از آغاز آزمایشی استفاده از بایودیزل در اتوبوس‌های بی‌آرتی بزرگراه امام علی (ع) خبر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ علی‌محمد لطیفی ...

گزارش تصویری / دیدار نوروزی مدیران صنعت روغن نباتی

گزارش تصویری / دیدار نوروزی مدیران صنعت روغن نباتی

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، این دیدار در تاریخ 95/01/16 در محل انجمن برگزار گردید. همچنین در این دیدار دبیر انجمن گزارشی از سال 94 را ارائه نمودند. [gallery link="file" ids="11518,11517,11516,11515,11514,11513,11512,11511,11510,11509,11508,11507...

شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: فراخوان فروش دانه های روغنی کلزا

شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: فراخوان فروش دانه های روغنی کلزا

قابل توجه کارخانجات روغن کشی، تصفیه روغن و صنایع مرتبط با توجه به تعیین شرکت بازرگانی دولتی ایران به عنوان مباشر خرید تضمینی دانه های روغنی کلزا توسط وزارت جهاد کشاورزی، تمامی کارخانجات فوق الذکر می توانند تقاضای خرید نقدی خود را براساس قیمت تضمینی به معاونت بازرگا...

تاثیر چربی و فیتوسترول ها بر اکسیداسیون حرارتی مارگارین در دمای بالا

تاثیر چربی و فیتوسترول ها بر اکسیداسیون حرارتی مارگارین در دمای بالا

بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، در مقاله منتشر شده درنشریه INFROM در فوریه 2016 محققان به بررسی اثر غلظت چربی ها و فیتوسترول ها بر مارگارین تحت شرایط اکسیداسیون حرارتیپرداختند برای این منظورمارگارینهایی با ترکیب تری گلیسیریدی مشابه اما غلظت...

مقادیر کم روغن ماهی هم برای کاهش فشارخون کافی است

مقادیر کم روغن ماهی هم برای کاهش فشارخون کافی است

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، براساس مقاله منتشر شده در سایت www.nutraingredients.com حتی مقادیر بسیار کم روغن ماهی فشارخون رادر افرادی که سابقه فشار خون دارند کاهش می دهد.نتایج تحقیق صورت گرفته بیانگراین استکه مصرف روزانه 7/0 گرم روغن ماه...

از سوی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی اعلام شد: نحوه صدور تائیدیه خرید دانه های روغنی (کلزا) برای اعمال بخشودگی تعرفه ای

از سوی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی اعلام شد: نحوه صدور تائیدیه خرید دانه های روغنی (کلزا) برای اعمال بخشودگی تعرفه ای

نظر به اینکه طبق تصویب نامه شماره 169092/ت 52894 ه مورخ 24/12/94 هیأت محترم وزیران در خصوص تعیین حقوق ورودی کالاها و نحوه اعمال ضوابط و معافیت های تعرفه ای در سال 1395، واردکنندگان دانه های روغنی و روغن خام در قبال خرید دانه های روغنی تولید داخل به قیمت تضمینی از معافیت...

تعرفه‌های واردات کالا در سال جاری اعلام شد

تعرفه‌های واردات کالا در سال جاری اعلام شد

حذف یا اصلاح تعرفه‌ اقلام وارداتی بالای 55 درصد در لیست تعرفه‌های سال جدید و افزایش عمومی تعرفه‌های وارداتی با شرح حمایت از تولید داخلی نتیجه تغییرات تعرفه‌ای امسال بود. به گزارش خبرنگار ایسنا، با اعلام تغییرات تعرفه‌ای قابل اجرا برای سال 1395، وعده نزدیک‌تر شدن به است...

ابوالحسن خليلي در گفت‌وگو با «روزنامه تعادل» مطرح كرد: 3 چالش بخش خصوصي در سال 95

ابوالحسن خليلي در گفت‌وگو با «روزنامه تعادل» مطرح كرد: 3 چالش بخش خصوصي در سال 95

براي شروع بحث، تفاوت اقتصاد در سال 95 با چند سال اخير چيست؟ سال 1395 را بايد به دو بخش تقسيم كرد. در نيمه اول سال جديد حداقل تا خرداد ماه هيچ اتفاقي خاصي قرار نيست، رخ دهد. فروردين از هم‌اكنون تمام شده است و به روال هر ساله تجارت خارجي در فروردين افتي بسيار محسوس نسبت ...

ابوالحسن خلیلی: از بین رفتن دستاوردهای دولت با ادامه رکود

ابوالحسن خلیلی: از بین رفتن دستاوردهای دولت با ادامه رکود

ابوالحسن خلیلی: واقعیت این است که براساس گزارش دولت، روند نزولی تولید در ۶ سال گذشته باعث شده تا عدد و ارقام آن منفی باشد. نخستین گام دولت در این زمینه بهبود فضای تعامل سازنده با دنیای خارج بود که دولت بیشترین وقت و انرژی خود را صرف آن کرد و البته پیامد آن تاکنون موفقی...

رئیس انستیتو تغذیه:  برنامه مراقبت غذا و تغذیه از امسال اجرا می شود

رئیس انستیتو تغذیه: برنامه مراقبت غذا و تغذیه از امسال اجرا می شود

هدایت حسینی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این برنامه در چهار محور شامل بررسی تن سنجی، بررسی مصرف مواد غذایی، بررسی شاخص های بیوشیمیایی غذایی و بررسی وضعیت امنیت غذایی در کشور در راستای برنامه های مبارزه با بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت اجرا می شود و قرار است ...

رونق کشاورزی،آرامش بازار،رضایت مردم

رونق کشاورزی،آرامش بازار،رضایت مردم

در پی انتشار مطالبی متناقض در زمینه تنظیم بازار میوه نوروز در برخی رسانه ها،مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،توضیحاتی منتشر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی،متن این توضیحات به شرح زیر است: دولت یازدهم در آغاز استقرار،بخش کشاورزی را ...

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در گفتگو با سلامت نیوز: بیش از 70 درصد روغن مصرفی سبد خانوار مایع است

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در گفتگو با سلامت نیوز: بیش از 70 درصد روغن مصرفی سبد خانوار مایع است

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی کشور می‌گوید: ۲۰ تا ۳۰ درصد روغن مصرفی در سبد غذایی خانوار را روغن‌های نیمه جامد تشکیل می‌دهد که اسید چرب ترانس زیر ۲ درصد دارد و کاملا بی‌خطر است. با این حال یک متخصص تغذیه معتقد است این نوع روغن هم خیلی بدون خطر نیست. به گزارش سلامت نیوز...

تعرفه واردات کنجاله و روغن پالم در سال 95 اعلام شد+ متن کامل مصوبه هیات وزیران

تعرفه واردات کنجاله و روغن پالم در سال 95 اعلام شد+ متن کامل مصوبه هیات وزیران

صنایع غذایی> اقتصاد غذا – معاون اول رییس جمهور در نامه ای  به وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، حقوق گمرکی و سود بازرگانی 1242 ردیف تعرفه کالا در سال 1395 را ابلاغ کرد. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، تعرفه وا...

محافظت DNA با روغن زیتون غنی شده با آویشن

محافظت DNA با روغن زیتون غنی شده با آویشن

بنا به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، براساس مقاله منتشرشده در سایت nutraingredients بنابر تحقیق انجام شده در اسپانیا روغن زیتون بکرغنی شده با ترکیبات پلیفنلی آویشن DNAرا دربرابر آسیب های اکسیداتیومحافظت می کند . نتایج تحقیق بر روی 33 نفر با سطح ...

چرا روغن پالم ؟

چرا روغن پالم ؟

بنا به گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، یکی از دلایلی که محققان NUS(دانشگاه ملی سنگاپور) تحقیقات خود را بر روی روغن پالم انجام می دهند بخاطر مصرف بالای این روغن در جهان و به خصوص آسیا است .براساس پرتال آمار (www.statista.com) در دو دهه اخیر روغن پال...

روغن پالم به افزایش کلسترول خوب کمک می کند

روغن پالم به افزایش کلسترول خوب کمک می کند

  بر اساس گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی،در سال های اخیر روغن پالم به علت اثری که بر افزایش کلسترول دارد مورد اتهام قرار گرفته است به همین علت بسیاری از مردم از مصرف این روغن خود داری می کنند اما جالب است بدانید نتایج تحقیقات علمی در این باره چه م...

1...23 24 25 26 27 28 29 30 31...35

آخرین شماره ماهنامه آفتابگردان

آدرس: تهران- خیابان شهید مطهری - خیابان گلریز - پلاک 25 - طبقه 5

تلفن: 02188326383

فاکس: 02188326089

 

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انجمن صنفی صنایع روغن‌نباتی ایران بوده و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است | کپی‌رایت © 2008- 2017.